Diane Kruger és Gwyneth Paltrow után most Penélope Cruz, azaz Judit is látogatóba érkezett hozzánk. Átváltoztatásra semmi szüksége nem volt, hiszen úgy tökéletes, ahogy van!

Judit 22 éves, jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán ötödéves. A felhívásunkra jelentkezett, amiben hasonmásokat kerestünk.

"Egy filmjét láttam csak Penélope Cruznak, a Szaharát, és Igazából nem is nekem tűnt fel elsőként a hasonlóság, hanem a barátaimnak. Nem hittem nekik, ám később feltettem a közösségi oldalamra a színésznőről egy képet kíváncsiságból, majd mosolyogva olvastam a sok kommentet, milyen jól nézek ki, merre jártam, csak nem Egyiptomban? Ekkor megbizonyosodtam, hogy tényleg hasonlítok rá valamelyest...”

Megdöbbentő a hasonlóság!Fotó: Kántor Kata

Szerintünk nem csak valamelyest hasonlítanak, hanem nagyon is: a szemük, a hajuk, az arcuk, de még a bőrük színe is! Amikor rákérdeztem, mennyire követi Judit figyelemmel a színésznő öltözködését, akkor csak nevetett, ugyanis számára túl színesen öltözködik a híresség. Judit leginkább feketét, fehéret és szürkét visel. A stylistlányoknak több sem kellett: azonnal tudták, milyen ruhában fog tündökölni a magyar Penélope!

Az igazi Penélope Cruz és Judit, a magyar hasonmásFotó: AFP, Kántor Kata

A Fashion Donor-lányok valósággal lubickoltak a feladatban: "Azért erre a szettre esett a választásunk, mert szerintünk ez az egyik olyan összeállítás, amely az eredeti Penélope Cruz temperamentumát tükrözi, minden erőltetett elem vagy kiegészítő nélkül. Az élénk szín remekül kiemeli a mi Penélopénk tónusait és nőies oldalát."

/1408/Judit2014826165221

Felső: Mohito; Nadrág: Promod, Szandál: Promod

Niki imádja Penélope Cruz gyönyörű, egészséges hajkoronáját. "Legtöbbször nem is rejtegeti, vagy szorítja kontyba, hanem hagyja, hogy természetesen keretezze szép arcát. Judit esetében ugyanerre a természetesen szexi hatásra törekedtem: laza, hullámos, ultranőies frizurát készítettem neki."

/1408/Judit2014826165132

 Azután Oscar varázsolt napsütötte arcszínt Juditnak. "A napbarnított hatású bőrtónust meleg árnyalatú, bőrszínétől két árnyalattal sötétebb alapozóval értem el. Orcáit bronzosítóval ékesítettem. Szemöldökét a sztáréhoz igazítottam. Szemét arany és bronz színekkel festettem. Kifelé ívelő tusvonalat húztam, majd a fekete krémtussal hangsúlyoztam a vízvonalát is. Szempilláit dúsítottam. Ajkának természetességéhez egy nude árnyalatú ajakrúzst választottam. Judit eszméletlenül hasonlít Penélopére, nagyon tetszett a végeredmény."

/1408/Vil_g2014826165316

Mikor mindenki elkészült, örömmel néztünk egymásra: Juditnak tetszett a színes overall, talán a jövőben is fog hasonlót viselni. Nagyon ajánljuk számára az élénk színeket, hiszen csak úgy tündökölt Kata kamerája előtt! Reméljük, még lesz egymáshoz szerencsénk a jövőben (persze nem hivatalos jogi ügyek kapcsán), az államvizsgához pedig sok sikert kívánunk dr. Penélope Judit Cruznak!