Gratulálunk! Harmadik gyermekét várja Isla Fisher

Forrás: AFP/Angela Weiss -
terhesség Isla Fisher gyermekáldás Sacha Baron Cohen Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ausztrál színésznőnek és férjének, Sacha Baron Cohennek már van két lánya, most pedig úgy tűnik, ismét bővül a család.

A 38 éves Isla és a Boratot megformáló Sacha 2002-ben ismerkedtek meg, majd pedig 2010. március 15-én össze is házasodtak.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Két lánygyermekük született, 2007-ben Olive, 2010-ben pedig Elula Lottie Miriam látta meg a napvilágot. A Life&Style magazin szerint pedig 2015-re várják harmadik csemetéjüket. Gratulálunk!

Sztárcsemeték, akiket 2015-re várunk:

Jövőre kistestvért kap Vilmos herceg és Katalin kisfia, György herceg, de édesen gömbölyödik már Milla Jovovich pocakja is. Shakira pedig már azt is tudja, hogy ismét kisfiút hord a szíve alatt.
Megszületett Szöllősi Györgyi kislányahttp://www.life.hu/csalad/20141001-szollosi-gyorgyi-az-mtva-musorvezetojenek-megszuletett-a-kislanya-kamilla.htmlAz MTVA műsorvezetője szerda kedd éjfélkor hozta világra kislányát, Kamillát. A mama és a baba is jól vannak.CsaládOrigoMég idén megszületik Alicia Keys kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20141001-alicia-keys-masodik-kisbabaja-decemberben-szuletik-meg.htmlMár nem sokat kell várnia második kisbabája érkezésére az énekesnőnek: egy amerikai showműsorban elhintette, mikorra várja a kicsit.Család--Komplikációk Fésűs Nelly terhességénél - idő előtt szülnie kellhttp://www.life.hu/csalad/20141001-fesus-nelly-babaja-farfekveses-volt-ket-hettel-korabban-meginditjak-a-szulest.htmlA színésznő terhessége nem volt komplikációktól mentes, így a vártnál korábban meg kell indítani a szülést. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.