Már nem csak a fenekét irigyelhetjük Jennifer Lopeztől

has top popsi fenék testrész Jennifer Lopez gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Formás hátsója (is) tette híressé, ám mi találtunk még egy okot, amiért csodálhatjuk a nagyon szexi énekesnő testét.

Azt már régóta tudjuk, Jennifer Lopez popsija a világ egyik legirigyeltebb és leginkább csodált testrésze, ám itt az ideje, hogy a hasát is legalább ennyi figyelemmel méltassuk.

A 45 éves énekesnő, aki 2 gyerek után is bombaformának örvend, közösségi oldalán mutatta meg rajongóinak, hogyan is kell viselni azt a bizonyos crop toppot. Mert nőiesen kerekedő formák ide vagy oda, nem csupán a nagyon vékony lányoknak áll jól ez a ruhadarab!

Lendülj formába J.Lo-módra!

Az énekesnőről köztudott, hogy nem tartozik az önsanyargató sztárok közé. Az edzést azonban ő sem hanyagolja el! Korábban ITT mutattuk meg a leghatékonyabb fenékgyakorlatokat, a feszes has titkáról pedig ITT írtunk. Ha pedig igazán komolyan gondolod, próbáld ki ezt a mindent átmozgató gyakorlatsort!
Aki csúcsformába hozza a világsztárokat - Kövesd Timea Majorova edzéstervét!http://www.life.hu/ez-zsir/20141013-timea-majorova-fitneszmodell-sztarokat-edz-ime-a-tippjei.htmlTimea édesapja magyar, édesanyja szlovák, így sokszor járt már nálunk a világhírű fitneszmodell. Már évek óta Los Angelesben él, edzőtermében világsztárok fordulnak meg nap mint nap. A hét végén ismét Budapestre jön a Fitparádé miatt - ez alkalomból mesélt edzésről, étkezésről és persze hírességekről a Life.hu-nak. Ez Zsír!--Autóbaleset után még szelfizett egyet Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/news/20140929-jennifer-lopez-autobalesetet-szenvedett-egy-ittas-sofor-altal.htmlAz énekesnő épp ikreivel és egy barátnőjével állt a piros lámpánál, amikor egy részeg sofőr egyenesen beléjük hajtott.NewsOrigoÍgy ünnepelt Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/bulvar/20140727-jennifer-lopez-meztelen-selfievel-unnepelte-a-45-ik-szuletesnapjat.htmlMeztelen, fürdőkádban készülődős selfi-vel köszöntötte rajongóit a 45. születésnapján JL. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.