gyerekvállalás Jön a baba Hadas Krisztával Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két és fél hónapos már Szofi, akiért szülei 2 évig küzdöttek. Hihetetlen volt az öröm, amikor 17 megnemszületett élet után a kislány végre megérkezett a családba.

Álomszép, mesébe illő szobája van Szofinak, akit imádnak a szüleit. A baba azonban még sokat sír, de ez nem is csoda, hiszen még nincs 3 hónapos sem. Tej sincs annyi, mint amennyit Szofi igényelne, pedig Móni a két fiát könnyen táplálta anyatejjel. Hát, ez most nehezen megy.

Forrás: Origo

Az azonban vigasztaló számukra, hogy nagyon sok baba viselkedik hasonlóan, és nem ők az egyetlenek, ahol az anyuka sokszor kétségbeesik a sírás miatt. Hiszen a legtöbb kismamát az foglalkoztatja, vajon mindent jól csinál-e, miért sír a gyerek minden erőfeszítésük ellenére is.

Két, egészséges, előző kapcsolatból származó nagyfiú után, évek keserves próbálkozása és hat lombikkezelés után érkezett meg Szofi a házaspár életébe.

A Jön a baba Hadas Krisztával című műsor és benne Szofi megható története vasárnap 15 órakor látható a LifeNetworkön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.