Hogyan legyek jó nő? – Meg vagy fázva és piros az orrod? Így sminkelj!

sminktippek kipirosodott orr Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Piros orr, cserepes ajkak, nyúzott bőr. Ezek mind a megfázásos időszak velejárói. Így sminkelj, ha ismét friss és üde szeretnél lenni!
Imádod a modern környezetet? Készítsd el te magad a trendi tárgyakat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141113-hogyan-legyek-jo-no-modern-dekortipp-a-szurke-gipszbol-hazilag-keszitett-ekszertarto.htmlHa van ma egy kis időd és kedved, csinos ékszertartót készíthetsz gipszből!Hogyan legyek jó nőOrigoHogyan legyek jó nő? Alakkímélő édesség - fogyassz joghurtos palacsintát! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141113-hogyan-legyek-jo-no-dietas-edesseg-a-joghurtos-palacsinta.htmlPróbáltad már a joghurtos palacsintát? Nem? Akkor itt az ideje! Hogyan legyek jó nőOrigoHogyan legyek jó nő? Csodatévő immunerősítő vacsorát készítünkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20141117-hogyan-legyek-jo-no-immunerosito-zoldsegek-es-magvak-vacsorara.htmlEbben a megfázásos időszakban különösen fontos a megfelelő immunvédelem. Mutatok egy egészséges ételt, amivel kicsit erősítheted a szervezetedet.Hogyan legyek jó nő--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.