Elolvadunk! Gerard Piqué bemutatta a világnak Shakirával közös újszülött babáját

baba első fotó Shakira Gerard Piqué újszülött gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hete tudtuk meg, hogy megszületett Shakira és szuperszexi focista párja, Gerard Piqué második gyereke, Sasha. A kicsit most édesapja mutatta be a nagyvilágnak.

Közösségi oldalaira posztolt kisfiával közös fotót Gerard Piqué. A pici január végén született egy barcelonai kórházban. Sasha Piqué Mebarak nevét azóta láttuk már leítva Sachának és Sashának is. Hiába van erőteljes jelentése (az emberek védelmezője, harcos), a Life.hu olvasónak többsége nem rajong ezért az utónévért. Azért lássuk be, a baba nagyon édes!

A legszexisebb focista apukák és csemetéik

2014-ben vébélázban égett a Life.hu, akkor mutattuk be a legcukibb babákat és focistacsemetéket. A Life.hu összeállításában kizárólag olyan papák rúghattak labdába, akik ott voltak a brazíliai vébén.

/1502/Egy_n201521173759Világraszóló babaváró bulira hív Shakirahttp://www.life.hu/csalad/20150120-shakira-es-gerard-pique-babavaro-bulija-az-unicef-kampanya-hatranyos-helyzetu-gyermekekert.htmlA kolumbiai énekesnő, akinek hamarosan megszületik második kisfia, csodaszép családjával együtt kampányol a hátrányos helyzetbe született gyermekekért az UNICEF nagyköveteként.CsaládOrigoÍme Shakira újévi videója: Szexi pasival, édes kisfiúval és gömbölyödő pocakkalhttp://www.life.hu/csalad/20150102-shakira-tunderi-ujevi-videot-osztott-meg-csaladjarol-es-gombolyodo-pocakjarol.htmlAhogy azt korában a Life.hu megírta, Shakira auguszban jelentette be, hogy második gyermekével várandós. A szépséges énekesnő most pedig egy cuki videót is megosztott családjáról, és gömbölyödő pocakjáról.Család--Shakira megerősítette: ismét várandóshttp://www.life.hu/csalad/20140828-shakira-terhes-az-enekesno-es-gerard-pique-masodik-babajukat-varjak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, felröppent a hír, hogy a kolumbiai énekesnő második gyermekét várja. Most pedig Shakira meg is erősítette a hírt.CsaládOrigoShakira bombázó volt a záróceremónián - És a kis Milan is megmutatta, mit tudhttp://www.life.hu/news/20140713-shakira-bombazo-volt-a-zaroceremonian-es-a-kis-milan-is-megmutatta-mit-tud.htmlHatalmas buli volt a 2014-es focivébé záróceremóniáján. News--Nahát! Nem gondolkodik házasságon Shakirahttp://www.life.hu/intim/20140626-shakira-nem-gondolkodik-hazassagon-gerard-pique-focistaval.htmlAz énekesnő 2010-ben találkozott először Gerard Piqué focistával, akitől immár van egy másfél éves kisfia, Milan. Mégsem érzi, hogy házasodni kéne.Intim--Retteghetnek a lányos anyukák - Édes fotó Shakira kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20140429-shakira-kisfia-milan-pique-mebarak-legujabb-fotoja.htmlMi már most elolvadunk a dögös énekesnő és focista párja, Gerard Piqué közös kisfiától, Milantól. Bele sem merünk gondolni, mi lesz később.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.