Dakota Johnson dekoltázsával népszerűsíti A szürke ötven árnyalatát

Forrás: AFP/John Macdougall -
Szürke 50 Berlini Nemzetközi Filmfesztivál dekoltázs Dakota Johnson ruha A szürke ötven árnyalata világpremier vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Túl vagyunk a film világpremierjén: nézd meg, miben vette be a vörös szőnyeget Berlinben A szürke ötven árnyalata színésznője, Dakota Johnson.

Egy fél világ várta ezt a napot: szerda este megtartották A szürke ötven árnyalata világpremierjét a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon (igen, ott, ahol a minap Helen Mirren is elesett). És ahogyan az ilyenkor lenni szokott, minden szem a vörös szőnyegen felvonuló főszereplőkre szegeződött.

Forrás: AFP/John Macdougall

Dakota Johnson a jelek szerint minden igényt próbált kielégíteni: választása egy mélyen dekoltált, földig érő, hosszú ujjú fekete ruhára esett, amely olykor-olykor csupasz lábát is láttatni engedte, ajkait pedig bordóra festette.

Nem ez lesz az egyetlen vörös szőnyeges eseménye a 25 éves színésznőnek mostanában, így már most kíváncsian várjuk, hogyan veszi a stílusakadályokat Melanie Griffith lánya. Holnap például London lesz a helyszín.

Rápörögtek a magyarok a szadomazóra

Csütörtökre írták ki A szürke ötven árnyalata magyarországi premierjét, de 53 mozi már szerdán este elkezdte játszani a filmet. Az este nyolcas vetítésekre szinte mindenütt elkelt az összes jegy, és ez még nem minden! Összesen hányan látták az első este? Az Origo.hu cikkéből kiderül!

Amióta bejelentették, hogy film készül minden idők leggyorsabban fogyó könyvéből, a fél világ lázban ég. Szinte minden napra jutott egy hír A szürke ötven árnyalatáról: tudjuk, hogy Jamie Dornan négy hét alatt pattintotta ki magát Christian Grey szerepére, hogy Dakota Johnson gyümölcslékúrával készült a forgatásokra, az utolsó napokban pedig már a film jeleneteibe is bepillantást nyerhettünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.