Hatalmas felháborodást váltott ki a 22 éves énekesnő V magazin címlapjára szánt fotója, amely miatt sokan gyermekek szexualizálásával vádolják őt és a mögötte álló csapatot.

Ki gondolta volna, hogy az ártatlan Selena Gomez is képes felbőszíteni a rajongóit? Ehhez pedig nem is kellett más, mint egy félmeztelen címlapfotó, amelyet a V magazin kedvéért vállalt be – és amelyet nem csupán a sok meztelen bőrfelület miatt bírálnak most oly sokan.

Forrás: V magazine

A 22 éves babaarcú énekesnőt most azért támadják, mert sokkal fiatalabbnak néz ki a borítóképen, mint amennyi valójában, emiatt pedig erősen emlékeztet egy „szexualizált gyerekre" avagy egy „gyermekprostituáltra."

Gyermekprostitúció - az ártatlanság vámszedői
Míg az áldozatok hallgatnak, addig a szülők - ha vannak - a homokba dugják a fejüket, a kihasználóknak pedig eszük ágában sincs beszélni. Miért is tennék? A témáról bővebben ITT olvashatsz a Life.hu-n.

„Úgy néz ki, mint egy 12 éves. Mi ez a smink?" – szólt az egyik komment a sok közül. Más szerint a Selena mögötti csapat hibázott óriásit, amiért hagyta, hogy kislányt csináljanak belőle: „Úgy néz ki, mint egy gyerek, és úgy is öltöztették fel, mint egy gyereket. Vajon valami cowgirlnek szánták? Egyszerűen csak érthetetlen, hogy a PR csapata ránézett és azt mondta, ez így mehet." Ti mit gondoltok?