Ábel Anita érzéki fotókon pózolt

Forrás: Triunph -
fehérnemű fotó színésznő Ábel Anita Liptai Claudia érzékiség reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő elégedett a róla készült szexi fotósorozattal és elmondta, rájött, milyen remek érzés kívánatos negyvenesnek lenni.

Liptai Claudia melltartóreklámja után Ábel Anita is vállalkozott rá, hogy egyik fehérneműmárkához adja az arcát, illetve a testét. A színésznő most megmutatta, milyen egy szexi negyvenes.

Forrás: Triunph

„Nagyon fontos számomra a kényelem és elsősorban az egyszerű, letisztult darabokat szeretem. Mivel D kosaras melltartót hordok, nagyon fontos a megfelelő fazon és a tartás. A fotózásra nagyon készültem, hiszen ez volt az első alkalom, hogy ennyit megmutattam magamból. Kicsit izgultam, de szerencsére a kellemes hangulat, a profi csapat és a gyönyörű fehérneműk gyorsan feledtették velem az izgalmamat. A nap végére rájöttem, milyen remek érzés kívánatos negyvenesnek lenni" – mesélte Anita.

,,A cégünk nemzetközi szinten több ismert emberrel működik együtt 'Találd meg az Igazit!' elnevezésű kampányában. Anita a Triumph kollekciójából már megtalálta az igazit és vállalta, hogy egy érzéki fotózáson ezt be is mutatja" – árulta el Galamb Eszter, a márka marketingmenedzsere.

Kim Kardashian most hajlenövésével sokkolja a népet http://www.life.hu/trend/20150313-kim-kardashian-platinaszoke-hajan-mar-most-lenoves-lathato.html A celebmami minden napra tartogat valami témát a sajtónak: ezúttal a szőkére váltott sztár hajlenövéséről beszél mindenki. Trend -- Ultraszexi képek Liptai Claudiáról - fehérneműben pózol a műsorvezető http://www.life.hu/trend/20150312-liptai-claudiarol-fehernemus-szexi-kepek-keszultek.html Liptai Claudia dögösebb, mint valaha - ezt a most készült ultraszexi fehérneműs fotói bizonyítják. A műrosvezető nemrég egy fehérnemű forgalmazó cég arca lett. Trend Origo Uma Thurman szupermodell édesanyja - Pont úgy néz ki, mint a lánya! http://www.life.hu/trend/20150312-uma-thurman-edesanyja-nena-von-schlebrugge-hires-topmodell-volt-es-nagyon-hasonlit-a-lanyara.html Nena von Schlebrügge szépsége nem csupán a Vogue fotósát bűvölte el, hanem később az egész világot. Nézd meg, mennyire hasonlít lányára, Uma Thurmanre! Trend -- Pamela Anderson és az új, rémes frizurája – Mi történt a szexszimbólummal? http://www.life.hu/trend/20150313-pamela-anderson-legujabb-frizuraja-remes-es-alig-lehet-raismerni.html Talán stílust váltott a Baywatch sztárja? Rémes frizurával premierezett az egyébként nagyon is szexi színésznő. Trend -- Álarcot visel Kulcsár Edina - És nem is akármilyet http://www.life.hu/trend/20150311-kulcsar-edinat-miss-world-hungary-2014-furcsa-alarc-moge-rejtettek-egy-szepeszeti-beavatkozas-miatt.html A Miss World Hungary 2014 győztese világító arcmaszkot kapott, minderre egy szépészeti beavatkozás miatt volt szükség. Trend -- Katalin, a spórolós hercegné: ismét ugyanabba a ruhába bújt http://www.life.hu/trend/20150311-katalin-hercegno-ugyanazt-a-dalmata-mintas-kabatot-vette-fel-amelyet-ket-evvel-ezelott-is-hordott.html A második gyermekével várandós hercegné először 2013-ban hordta azt a dalmatamintás kabátot, amelyet a minap egy galériába tett látogatása során vett fel. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.