Álarcot visel Kulcsár Edina - És nem is akármilyet

kozmetika arcbőr álarc szépészeti beavatkozás Kulcsár Edina Miss World Hungary Maszk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss World Hungary 2014 győztese világító arcmaszkot kapott, minderre egy szépészeti beavatkozás miatt volt szükség.

Kulcsár Edina szépségkirálynő, a Miss World világverseny győztesének első udvarhölgye szépészeti beavatkozások nélkül is gyönyörű. A sok smink azonban az ő bőrét is megviseli, ezért időnként szükség van arra, hogy egy profi kozmetikus kezelésbe vegye.

Forrás: Facebook/Edina Kulcsár

„Edina most egy tű nélküli mezoterápiás kezelésen vett részt. A maszk, amiről a fotó készült, egy szín- és hőterápiás kombináció. A kezelés első lépéseként vizes csiszolással lecsiszoltuk a bőrt és kitisztítottuk a pórusokat, majd a maszkkal ápoló hatóanyagot vittünk be a bőrbe, ezzel Edina arcbőrét feszesebbé tettük és regeneráltuk" – magyarázta Bárányos Zsuzsa kozmetikus.

Edina odavan ezért a kezelésért, és állítja, aki rendszeresen aláveti magát elektromos arckezeléseknek, annak nem kell később plasztikai orvoshoz fordulnia. „Kellemes kezelés volt, igazi kikapcsolódás, amikor a maszk az arcomra került. Szeretném, ha sokan megismernék ezeket a kezeléseket, mert ugyanolyan hatékonyak tudnak lenni, mint egy plasztikai műtét!" - mondta el a Life.hu-nak a szépségkirálynő.

A tűszúrásos verzió sem rossz

A Life.hu cikkéből megtudhatod, milyen a mezoterápiás eljárás, amikor tűvel juttatják a hatóanyagokat a bőrbe. A modern gyógyszereknek köszönhetően plasztikai sebészeti eredmények érhetők el, ha injekcióval, célzottan a megfelelő területre juttatják a szépészeti hatóanyagot. Ez a mezoterápia lényege, vagyis a tűszúrásos kezelések mellett nem kell műtőasztalra feküdni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.