L.L. Junior már tudja, hogy hívják majd második gyermekét

terhesség név kislány várandós gyermek Aktív L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész és párja ugyan még nem tudják a baba nemét, de abban bíznak, második gyermekük kislány lesz. Olyannyira, hogy már a nevét is kiválasztották, amit el is árultak az Aktív műsorában.

L.L. Junior még hétvégén, a Facebookon osztotta meg a nagy hírt: kedvese újra várandós, hamarosan megszületik második gyermekük. „Különösebben nem terveztük a második babánkat, de nem is álltunk ellen a sorsnak, Istenre bíztuk, és ő úgy döntött, jöhet a gólya" – mondta Junior vasárnap a Life.hu-nak. Most pedig az is kiderült, milyen név jött számításba.

„Nagyon szégyenlős, úgyhogy lehet, hogy kislány lesz, mert amikor vizsgálják az ultrahanggal, mindig elbújik. Egyébként a Leila névre gondoltunk. Ugyanakkor ha fiú lesz, még nem tudjuk, milyen nevet adjunk neki, azon még nem gondolkodtunk" – mondta Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.