Különleges dizájn, egyedi technológia - erre még biztosan nem használtad a papírt!

Forrás: www.robinperrey.com -
papír design otthon bútor környezetbarát karton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Praktikus, pénztárcabarát, időtálló, strapabíró és papírból készül. Kitalálod, miről van szó? Dizájnos, kényelmes bútorokról - bútorokról papírból!

A megerősített és újrahasznosított kartonból készült bútorok tökéletes megoldást jelenthetnek azok számára, akik egyedien, környezettudatosan és mégis dizájnosan szeretnék berendezni az otthonukat. Szerinted egy papírból készült bútor minderre alkalmatlan? Akkor ideje kicsit közelebbről is megismerkedni a technológiával.

Forrás: www.robinperrey.com

Egy kartonbútor beszerzése teljes mértékben környezetbarát megoldás, hiszen ezek a berendezések minősített újrahasznosított alapanyagból készülnek. A nagyrészt kézimunkával készített, egyedi kartonbútorok haszálati ideje a gyártási technológiának köszönhetően akár a tíz évet is eléheti, és akkor sem vesznek kárba, ha már túlságosan elhasználódtak. Papír mivoltuknak köszönhetően könnyedén újrahasznosíthatók.

Környezetbarát design az otthonodban

Talán nem gondoltad volna, de attól, hogy valami újrahasznosított és környezettudatos, még lehet dizájnos is. Íme, az otthonodba kerülő legszebb holmik, amik még a környezet is kímélik.

Hihetetlennek tűnhet, de egy kartonból készült, többrétegű fotel vagy szék akár 300 kilogramot is képes elbírni, ráadásul még a vízállóságukba sem lehet belekötni.

Nem szereted a karton természetes barna színét? Sebaj, papírbútorokat egy kis kreativitással te magad is feldobhatod: matricával, öntapadó fóliával vagy akár olajbázisú festékkel kedvedre dekorálhatod őket.

Érdemes szétnézni a piacon, kartonbútorokat már hazai gyártótól is vásárolhatsz!

Kerüld el a szerelőt! Tisztítsd ki mosógépedet vegyszermentesen, néhány egyszerű trükkel! http://www.life.hu/otthon/20150428-vegyszermentes-olcso-hazi-praktikak-a-mosogep-tisztitasahoz.htmlFolytonos szélmalomharcot vívsz a vízkővel, a kellemetlen szagokkal és a penésszel? A mosogép tisztítását sokan félvállról veszik, pedig a halogatásnak komolyabb következményei is lehetnek. OtthonThinkstockKényelem és dizájn a kertben – pénztárcabarát és burzsuj ötletekhttp://www.life.hu/otthon/20150410-kenyelmes-es-dizajnos-penztarcabarat-es-draga-kerti-butorok.htmlEgy ízlésesen berendezett kert egyik központi eleme a terasz. Itt sziesztázol a nyári forróságban, és vendégeidet is itt fogadod, kiemelkedő fontosságú hát, hogy kerti bútoraid hangulatosak és kényelmesek is legyenek. Alábbi válogatásunkkal megpróbáltunk mindkét lényeges szempontnak eleget tenni. Sőt, azokra is gondoltunk, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy kerti bútoraikra több százezer forintot költsenek!OtthonThinkstockElképesztő gyerekszobaötletek - ide még te is szívesen beköltöznél!http://www.life.hu/otthon/20150427-tematikus-gyerekszoba-lakberendezes-inspiraciok.htmlA te gyerkőcöd kiért rajong? Isteníti a kedvenc focistáját? Esetleg Superman a példaképe? A gyerekek képesek egy mesefilmért, egy szuperhősért vagy akár egy videojáték-szereplőért is őrülten lelkesedni, telitalálat lehet hát számukra egy tematikus gyerekszoba kialakítása. Mutatjuk ötleteinket!OtthonOrigoKertészkedj függőlegesen – így zöldítsd be házfaladat!http://www.life.hu/otthon/20150424-nem-csak-szep-de-hasznos-is-ha-novenyekkel-van-a-hazfal-befuttatva.htmlA házfal befuttatásával kapcsolatban rengeteg a tévhit: sokan gondolják azt, hogy a növényektől vizesedni fog a fal, vagy hogy tönkreteszik a vakolatot. Ez nem igaz! Kövesd tippjeinket, és kertészkedj te is a házad falán!Otthon--Amikor egy horrorfilm megelevenedik - rettegés a családi fészekbenhttp://www.life.hu/otthon/20150420-5-valodi-kisertetjarta-csaladi-haz-amerikaban.htmlParanormális jelenségek, véres mészárlások – szörnyűségek, melyek helyszíne egy mindaddig békés családi fészek. Neked is ismerős a sztori? A kísértetjárta és gyilkos házak története a horrofilmesek egyik kedvenc témája. Otthon--Itt a lehetőség: beköltözhetsz Leonardo DiCaprióhoz!http://www.life.hu/otthon/20150414-az-amerikai-filmsztar-leonardo-dicaprio-oko-szallodat-nyit.htmlTöbb okunk is van, amiért a Titanic egykori hősszerelmesét, Leonardo DiCapriót imádhatjuk! Először is – bár az évek felette is elteltek – Leo sármosságán az idő mit sem csorbított, páratlan játékának köszönhetően pedig korunk egyik legtehetségesebb filmszínészét tisztelhetjük benne. Végül, de egyáltalán nem utolsósorban, sok hollywoodi sztárral ellentétben, DiCapriót nem csak a saját jóléte és boldogsága érdekli, a Wall Street farkasa ugyanis a környezetvédelem igazi élharcosa! Legújabb húzásával ismét a Föld terheinek mérséklésén munkálkodik.Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.