Elkezdődött! Mindenki Katalin hercegné ruháját akarja

Forrás: AFP/Leon Neal -
Katalin hercegnő család Ebay Katalin hercegné virágos ruha Vilmos herceg sárga (szín) London stílus Sarolta hercegnő Kensington-palota értékesítés György herceg eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Katalin-hatás elkezdődött: megduplázódott a sárga ruhák eladási száma az eBayen.

A kereskedők álma Katalin hercegné, hiszen bármit is vesz fel, tuti, hogy elkapkodják az őt csodáló alattvalók. (Ilyesmit sejtenek Sarolta hercegnőnél is a szakértők, erről korábban ITT írt a Life.hu.)

Forrás: AFP/Leon Neal

Nem volt ez másképp annál a bizonyos sárga-fehér virágmintás Jenny Packham ruhánál sem, amelyben az újszülött Saroltát mutatta be a nagyvilágnak: a világ egyik legnagyobb internetes aukciós oldalán, az eBayen 58 %-kal ugrott meg a sárga ruhák eladási száma, de a hercegné nude magas sarkúi is kedvet csináltak a vásárlók körében, ezekből ugyanis 98 %-kal többet adtak el a napokban az Egyesült Királyságban.

Ám nemcsak a briteknél örvend hihetetlen népszerűségnek Katalin. A DailyMail szerint Ausztráliában 208 %-kal több sárga színű ruhát értékesítettek. Nem semmi!

3 fontos dolog, amit Katalintól tanultunk

Nem vagyunk az elvakult másolás hívei, de vannak dolgok, amelyeket valóban érdemes megfogadni Anglia legstílusosabb asszonyától - a Life.hu ITT gyűjtötte össze azt a 3 fontos dolgot, amelyet jó, ha eltanulsz tőle. Érdemes!

A britek kedvenc hercegi párja azonban bizonyára nem foglalkozik most ilyen adatokkal, hiszen a kis Sarolta hercegnő érkezése és a másfél éves György herceg minden idejüket leköti. A Kensington-palota a napokban jelentette a hírt, miszerint Katalin és Vilmos összepakolt, és maga mögött hagyta Londont, hogy II. Erzsébet királynő sandringham-i rezidenciájában rázódjon bele új életükbe, immár négytagú családként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.