A Katalin-hatás elkezdődött: megduplázódott a sárga ruhák eladási száma az eBayen.

A kereskedők álma Katalin hercegné, hiszen bármit is vesz fel, tuti, hogy elkapkodják az őt csodáló alattvalók. (Ilyesmit sejtenek Sarolta hercegnőnél is a szakértők, erről korábban ITT írt a Life.hu.)

Forrás: AFP/Leon Neal

Nem volt ez másképp annál a bizonyos sárga-fehér virágmintás Jenny Packham ruhánál sem, amelyben az újszülött Saroltát mutatta be a nagyvilágnak: a világ egyik legnagyobb internetes aukciós oldalán, az eBayen 58 %-kal ugrott meg a sárga ruhák eladási száma, de a hercegné nude magas sarkúi is kedvet csináltak a vásárlók körében, ezekből ugyanis 98 %-kal többet adtak el a napokban az Egyesült Királyságban.

Ám nemcsak a briteknél örvend hihetetlen népszerűségnek Katalin. A DailyMail szerint Ausztráliában 208 %-kal több sárga színű ruhát értékesítettek. Nem semmi!

Megtaláltuk Katalin hercegnő ikertestvérét!Forrás: AFP
3 fontos dolog, amit Katalintól tanultunk
Nem vagyunk az elvakult másolás hívei, de vannak dolgok, amelyeket valóban érdemes megfogadni Anglia legstílusosabb asszonyától - a Life.hu ITT gyűjtötte össze azt a 3 fontos dolgot, amelyet jó, ha eltanulsz tőle. Érdemes!

A britek kedvenc hercegi párja azonban bizonyára nem foglalkozik most ilyen adatokkal, hiszen a kis Sarolta hercegnő érkezése és a másfél éves György herceg minden idejüket leköti. A Kensington-palota a napokban jelentette a hírt, miszerint Katalin és Vilmos összepakolt, és maga mögött hagyta Londont, hogy II. Erzsébet királynő sandringham-i rezidenciájában rázódjon bele új életükbe, immár négytagú családként.