Harry hercegnek megkérték a kezét

Forrás: AFP/Dean Lewins -
csók lánykérés transzparens Sarolta hercegnő katona Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnek transzparensen kérte meg a kezét egy fiatal lány, Harry pedig csókkal köszöntötte a menyasszonyjelöltet.

Harry manapság Ausztráliában van katonai kiküldetésen, ami miatt unokahúga születésénél sem tudott ott lenni – de azért egy üzenetet már küldött a kis hercegnőnek.

A herceg több hivatalos eseményen is részt vesz a küldetése során, ilyenkor pedig rengeteg ember gyűlik össze, hogy láthassák Harryt. Nemrég például egy vörös hajú kisfiú üzent neki egy aranyos transzparensen.

Ezúttal egy extrémebb transzparens várta a herceget. A 21 éves Victoria McRae, aki tiarát viselt az eseményen, a következő feliratot írta a táblára: „Gyere hozzám! Utolsó esély, Harry Herceg!"

Forrás: AFP/Dean Lewins

A herceg, amilyen tündéri, oda is ment a lányhoz. A képek tanúsága szerint Harry inkább csak az arcát akarta megpuszilni, de a lány nagyon hajtott arra a csókra.

Forrás: AFP/Dean Lewins


Még több fotót itt találsz!

Minden, amit Sarolta hercegnő nevéről tudnod kell

Május 2-án megszületett Katalin és Vilmos második gyermeke, aki a Sarolta Erzsébet Diána nevet kapta. Vajon mit jelent ez a név a brit királyi családnak? És mit jelent a briteknek? Ennek néztünk utána.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.