Berki Krisztián Hannibal Lecterként edz

Forrás: Instagram/berkikrisztian -
Hannibal Lecter training edzés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fura képet posztolt hivatalos Instragam oldalára Berki Krisztián, aki edzés közben Hannibal Lecternek öltözött. A műsorvezető elárulta, miért viseli a különleges maszkot. 

Berki Krisztián, akinek véget ért kapcsolata Cserpes Laurával, híres extrém szokásairól, és mindig valami meglepővel rukkol elő. Most viszont még a rajongóit is meghökkentette, amikor reggel maszkkal a fején posztolt egy képet az Instragam oldalára.

Forrás: Instagram/berkikrisztian

Krisztián a kép mellett megjegyezte, hogy ez a kellék nem más, mint egy tréning maszk, aminek segítségével sokkal hatékonyabban, és eredményesebben tud edzeni, ugyanis: lerövidítheti az edzésidőt, növeli a tüdőkapacitást és az állóképességet, erősíti a rekeszizmokat, valamint ahogyan Berki megjegyezte, a maszkkal való edzés kitolja az izomok savasodásának kezdetét.

Ma is tanultunk valamit.

Vége! Szakított Cserpes Laura és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20150612-szakitott-cserpes-laura-es-berki-krisztian.htmlNéhány hónappal ezelőtt mindenkit meglepett, hogy Berki Krisztián és Cserpes Laura egy pár. Hát, a kétkedőknek igazuk lett: már nem az. IntimOrigoHastánc Berki Krisztián-módra – ezt nem kellett volna erőltetnihttp://www.life.hu/bulvar/20150610-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-kiprobalta-a-hastancot-de-nem-nagyon-ment-neki.htmlDarabos a mozgása a TV2 műsorvezetőjének, ez akkor derült ki, amikor hastáncolni próbált egy csapat lelkes hölgy társaságában.TV + Bulvár--Berki Krisztián gusztustalan ajándékot kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-gusztustalan-ajandekot-kapott-hevesi-tamastol.htmlA TV2 sztárját különleges ajándékkal lepte meg Hevesi Tamás.TV + Bulvár--Pamelával és kislányával nyaralna Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20150606-hodi-pamelaval-es-kislanyaval-nyaralna-berki-krisztian.htmlAz Orosz Rulettben lépett színpadra Berki Krisztián, aki nagy sikert aratott a showder klubos Orosz György közönsége előtt. Vallomása azonban egyrészt megdöbbentő, másrészt teljesen érthető volt. A műsorvezető kijelentette, hogy Pamelát és a kis Natasa Zselykét szeretné nyaralni vinni. Cserpes Lauráról azonban egy szó sem esett. Család--Berki Krisztián idegen ágyban ébredthttp://www.life.hu/csalad/20150605-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-idegen-agyban-ebredt-kislany-amellett-aludt.htmlÉbredezős reggeli fotót posztolt a TV2 műsorvezetője, aki ezúttal nem a saját ágyában aludt el.Család--Superman-jelmezben teker Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150602-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-superman-poloban-bringazott.htmlEgy igazi mesehős bringán érkezik, legalábbis Berki Krisztián így tolja.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.