Fesztiválra megyek, mit vegyek fel? Megmutatjuk!

Forrás: Thinkstock -
fashion week fesztivál Sziget2015 stílus fesztiválszezon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fesztiválokon mindenki próbál egy kicsit lazább, extrémebb, szexibb lenni, mint a mindennapokban, hiszen ilyenkor sokkal többet megengedhetünk magunknak, mint az irodába. Mutatjuk is az idei fesztiválszezon kötelező kellékeit!
Forrás: Thinkstock

Mindig legyen nálad egy jó farmersort!

Méghozzá koptatott, lehetőleg kellően szakadt- ez ugyanis az idei szezon kötelező kelléke. Csak úgy, mint a mellények, a crop topok és a hátizsákok, amik nemcsak iszonyúan praktikusak, de kényelmesek is. Császári Zita, Zipy személyi stylist szerint azonban akármennyire is csábítóak például a gladiátorszandálok, a fesztiválon sokkal higénikusabb és kényelmesebb viselet a tornacipő. ,,Én a zárt cipőre szavazok, ami lehet akár egy tornacipő, nyári bokacsizma, vagy egy hasítottbőr, föld színű bakancs. A porban, piszokban ezekben jobban fogjuk érezni magunkat, mint egy szandálban vagy papucsban."

1. Zara 39.95 euró 2. H and M 5990 forint 3. F and F 3490 forint 4. New Yorker 5990 forint 5. Converse tornacipő 25.990 forint 6. Ykra Blue Matra Mini Cotton Strap 99 euró

Készülj a rossz időre is!

Emlékszel, hogy tavaly hogy jártak az egyik legnépszerűbb fesztivál lelkes résztvevői?Persze van abban valami szexi, ha együtt áztok meg a csajokkal a koncertek alatt, de azért mégis jobb, ha ezt megússzátok. Rossz időben a gumicsizmánál nincs hálásabb cipő, amit melegben akár kombinálhatsz sorttal vagy hosszú csőnadrággal is. A kockás ingek is iszonyúan divatosak, a derekadra pedig köss egy bőrdzsekit - este jól jön majd! Ha pedig táska, de nincs kedved a hátizsákhoz, akkor egy vállon átvetős darab mellett voksolj. ,,Fesztiválokon nagyon szeretem a réteges öltözeteket, hiszen minél több ruha, annál izgalmasabb a végeredmény. Kánikulában jöhet egy bikinifelső, rá egy top vagy egy mellény, a derékra pedig mehet az ing vagy a dzseki. Öltözzetek rétegesen, izgalmasan!" - mondja Zipy.

1. Stradivarius 3995 forint 2. Mango 7995 forint 3. H and M 12.990 4. Zara 29.95 euró 5. Mango 15.995 forint 6. Hunter 65 font

Játssz a kiegészítőkkel!

A statement nyakláncok és kalapok mellett vannak még más, klasszikusan fesztiválokon hódító kiegészítők is. ,,Elő a testláncokkal, a kardíszekkel! A fém karékszerek azonban jobban állnak a vékonyabb karokon, mint azokon, akik kicsit erősebbek. Idén pedig hódít az arany és ezüst tetoválás- ezek mehetnek karra, combra, kézfejre, hasra, sőt, hátra is!"

1. I am 5.95 euró 2. Accessorize 24.90 euró 3. Bijou Brigitte 7.95 euró 4-5. aranytetovalas.hu 1998 forint 6. Six 7.95 euró 7. Bijou Brigitte fejlánc 9.95 euró 8. Six 9. aranytetovalas.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.