Ezzel hódíthatsz a strandon! Ilyen egy igazi hableánysmink!

Hableány lenyűgöző Ariel smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A profi sminkes, Kandee Johnson újabb nagyszerű videót tett közzé, amelyben megmutatja, hogyan ragyoghatunk úgy, mint Ariel, a kis hableány.

A fiatal lány már többször is lenyűgözött minket videóival, amikor Barbie babává, vagy éppen Hamupipőkévé sminkelte magát. Most újabb kedves mesehősünket választotta ki: Ariel, a kis hableány sminkjét mutatta be.

Dögös dekoltázst villantott az új szépségkirálynő! Nézd meg a fotót!http://www.life.hu/trend/20150703-nagy-nikoletta-a-miss-universe-hungary-gyoztese-dogos-dekoltazst-villantott.htmlNagy Nikoletta, a Miss Universe Hungary idei győztese káprázatos fotót posztolt magáról.Trend--Beyoncé nagyon dögös ruhában feszíthttp://www.life.hu/trend/20150703-beyonce-dogos-fekete-feher-ruhaban-feszit.htmlEgy asszimmetrikus, fekete-fehér csíkos ruhában fotózkodott tegnap az énekesnő, ami szuper jól állt az alakján.Trend--Ettől leesett az állunk! Madonna egy igazi akrobata!http://www.life.hu/trend/20150703-madonna-egy-igazi-akrobata-labaval-emeli-a-szajahoz-a-poharat.htmlAz énekesnő megdöbbentő fotót posztolt magáról: lábával emeli szájához a poharat.Trend--Miranda Kerr nagyon szexi a nyaralós fotóinhttp://www.life.hu/trend/20150703-miranda-kerr-modell-ausztriaban-nyaral-es-szexi-fotokat-posztol.htmlA modell Ausztriába látogatott, ahonnan gyönyörű képekkel örvendeztette meg rajongóit.Trend--Demi Lovato bulizni vitte melleit! Hihetetlen szerelésben partizott az énekesnőhttp://www.life.hu/trend/20150703-demi-lovato-sokat-mutato-bikiniben-jelent-meg-a-medences-partin.htmlA 22 éves énekesnő egy medencepartira volt hivatalos, ahol furcsa bikiniben énekelt, majd csobbant.Trend--El sem hinnéd, mit tetováltatott magára David Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20150702-david-beckham-kislanya-keresere-egy-minyont-tetovaltatott-magara.htmlHabár felesége, Victoria Beckham éppen tetoválásai eltűntetésén munkálkodik, az exfocista újabb tetkót varratott magára. Ráadásul valami igazán különlegeset.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.