Többmilliós luxuslakosztályok gyerekeknek - Ciki vagy cuki?

gyerekszoba luxus otthon lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit giccses, kicsit túlburjánzó, de hát a gyerekért mindent, nem igaz? Nézd végig galériánkat, és szörnyülködj velünk együtt!

Dahlia Mahmood, Amerikában élő belsőépítész kizárólag multimilliomos csemetéknek tervez gyerekszobákat. Panaszra pedig nincs oka, az általa nyújtott luxusszolgáltatásokra ugyanis bőven van kereslet.

Egy interjúban Dahlia elárulta, hogy dolgozott már olyan családnak is, akik 70 ezer dollárt, vagyis nagyjából 19 millió forintot fizettek ki neki, hogy kislányuknak hercegnős szobát rendezzen be.

De olyan ügyfelei is voltak, akik kétéves kislányuknak 200 ezer dollárért, tehát közel 54 millió forintért csináltattak luxusszobát. A hab a tortán pedig az volt, mikor ugyanez a család két év múlva - mikor a kislány négyéves lett, és megváltozott az ízlése - újból hívta Dahliát, hogy tervezze újra a gyerekszobát.

/1507/T_bb_201578193258

Az alábbi galériánkban a Dahlia által tervezett szobákból mutatunk néhány különleges darabot – szerinted megérik az árukat?

Ilyet még nem láttál - Készíts kerti tavat gumiabroncsbólhttp://www.life.hu/otthon/20150707-csinald-magad-kerti-to-gumiabroncsbol.htmlEgy kerti tó hihetetlenül feldobhatja a kerted hangulatát – ne késlekedj hát, dobj össze te is egy kedves tavacskát a hátsó udvaron! Meg fogsz lepődni, mennyire egyszerű lesz.OtthonThinkstockUgye, te sem akarod megfőzni a kutyádat vagy a cicádat? Így segíthetsz rajtuk a forróságban!http://www.life.hu/otthon/20150703-igy-vigyazz-a-kutyadra-es-cicadra-a-nyari-hosegben.htmlAzt már tudod, hogyan hűtheted le lakásod fillérekből a legnagyobb kánikula idején. Oké, te már nem fogsz saját levedben megfőni, no de mi lesz a házi kedvencekkel? A szerencsétlen kutyusok és cicusok nem tudják csak úgy hip-hop ledobni bolyhos kis bundájukat, ráadásul még izzadással sem tudják hűteni magukat - nincs mese, neked kell fokozottan figyelned rájuk!OtthonThinkstockSzuper tippek - Így teremts tengerparti hangulatot otthonodban!http://www.life.hu/otthon/20150701-10-szuper-tipp-igy-teremts-tengerparti-hangulatot-otthonodban.htmlAnnyira nagyon tudjuk irigyelni azokat a szerencséseket, akik, ha kinéznek otthonuk ablakán, nem mást látnak, mint a hullámzó, halkan morajló tengert...esetleg óceánt. Tudjuk jól, egy tengerre néző lakást nem mindenki engedhet meg magának, sőt... Nekik - vagyis nekünk földi halandóknak - sem kell azonban csüggedni, egy kis rafinériával bárki teremthet tengerparti hangulatot otthonában.OtthonOrigoNem aprózzák el a nyaralást - Luxuskörülmények között pihennek a világsztárokhttp://www.life.hu/otthon/20150623-hihetetlen-luxusban-nyaralnak-a-legnagyobb-vilagsztarok.htmlAmi nekünk a Balaton, az a hollywoodi sztároknak a Bahamák, a Dominikai Köztársaság vagy az olasz Riviéra. Ami nekünk egy 45 m2-es, kicsit szocreál családi nyaraló, az nekik egy több száz négyzetméteren elterülő tengerparti birtok. Szétnéztünk kicsit a nagyvilágban, és utánajártunk, vajon hol is töltik nyári vakációjukat a világsztárok.OtthonNorthfotoSzabadulj meg a szúnyogoktól vegyszerek nélkül!http://www.life.hu/otthon/20150624-igy-uzd-el-a-szunyogokat-hazi-praktikakkal.htmlA legharmónikusabb nyári estét is megzavarhatja néhány hívatlan, nemkívánatos vendég. Egy-két betolakodóval még relatív könnyedén el lehet bánni, ha viszont már elviselhetetlen az invázió, érdemes néhány házi praktikával fel venni a harcot ellenük. OtthonThinkstockNem bírod a forróságot? Így hűtsd le a lakásod fillérekbőlhttp://www.life.hu/otthon/20150630-nem-birod-a-forrosagot-igy-hutsd-le-a-lakasod-fillerekbol.htmlVégre itt a jó idő! Irány a strand, igyál meg egy finom koktélt, és csobbanj egyet a hűsítő medencébe - mindezt persze majd csak a hétvégén. A hétköznapi robot közben nem sokan tehetik meg, hogy strandon hűsöljenek, nekik bizony az egyre csak forrósodó lakásban kell elviselniük a kánikulát. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.