Íme a sztárvilág legtökéletesebb kisbabája: Vajon kik a híres szülők?

Forrás: Instagram/hilariabaldwin -
kisbaba Hilaria Baldwin Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Alec Baldwin kedvese, Hilaria életet adott második gyermekének, Rafaelnek. A baba pedig csodálatosan szép.

A híres család szerencsére nem rejtegeti gyermekét. A büszke anyuka folyamatosan cuki fotókkal árasztja el közösséi oldalát, de legutóbb az 57 éves színész is kitett egy képet, ahol együtt szundikált kisfiával. Most újra posztolt a jógaimádó sztármama:

Így festett a sztárcsemete öt naposan. Forrás: Instagram/hilariabaldwin

Cenzúrázni kellett Hilaria Baldwin gyerekes fotóját

Alec Baldwin kapta lencsevégre feleségét és két gyönyörű gyermekét. A képet cenzúrázni kellett, mielőtt a sztár hitvese feltöltötte képmegosztó oldalára. Nézd meg, miért!
Így büfizteti gyermekét a félkarú Bethany Hamilton: Álomszép fotó!http://www.life.hu/csalad/20150717-bethany-hamilton-alomszep-fotot-posztolt-igy-oleli-gyermeket-a-felkaru-lany.htmlKi ne ismerné a bájos Bethany Hamiltont, aki tinédzserkorában egy cápatámadásban veszítette el a bal karját. Története bejárta a világot, és nap mint nap millióknak ad erőt.Család--Kisfiú? Vagy kislány? Ultrahangképet posztolt a jóképű világsztárhttp://www.life.hu/csalad/20150716-michael-buble-ultrahangkepet-posztolt-masodik-gyermekuket-varjak-a-kedvesevel.htmlJó reggelt kívánt követőinek, majd pedig örömében, hogy ma végre megpillanthatja gyermekét, ultrahangfotót posztolt Michael Bublé.Család--Bálnaforma és szörnyű szagok: amikor a szex rosszabb a halálnálhttp://www.life.hu/csalad/20150714-szex-a-terhesseg-alatt-vagyis-amikor-a-szex-rosszabb-a-halalnal.htmlBabavárás szex nélkül? Ugyan! című cikkünkben csokorba szedtük azokat a pozitúrákat, amelyek a legkellemesebbek akkor, ha az ember lánya már óriásira nőtt. Hogy miért tettük mindezt? Nos, azért, mert, mint ismeretes, terhesen sincs okod a félelemre – a várandósság alatti szexuális élet nem csupán biztonságos, de azt is megtapasztalhatod, hogy áldott állapotban a libidód magasabban szárnyal, mint valaha.CsaládThinkstockÉs még egy Sarka Kata dekoltázs, hogy szépeket álmodjunkhttp://www.life.hu/csalad/20150712-es-meg-egy-sarka-kata-dekoltazs-hogy-szepeket-almodjunk.htmlAhogy arról korábban beszámoltunk, Hajdú Péterék a hétvégén a Balatonra látogattak, tiszteletüket tették a Soundon, majd pedig hajókázni mentek. A nyaralás során készült Noncsiról is pár cuki kép, naplementekor pedig Kata került a fényképező elé.Család--Pirner Almának végre igazán-igazán kerekedik a pocakja: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150712-pirner-almanak-vegre-igazan-igazan-kerekedik-a-pocakja.htmlElső gyermekével várandós a gyönyörű Pirner Alma, és rendszeresn posztolja is, hogyan növekszik a hasa, és benne a kis élet.Család--Sarka Kata kislánya máris olyan, mint egy topmodell: Fürdőruhás fotó!http://www.life.hu/csalad/20150712-sarka-kata-sztarszerzonk-kislanya-maris-olyan-mint-egy-topmodell-furdoruhaban.htmlA Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata imád poszolni közösségi oldalára, és büszke anyukaként a kislányáról is igen sok fotót tesz közzé. Most is így tett.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.