Szuper ötlet! Így készíts pár perc alatt dinnyeshake-et

ital videó gyümölcslé shake ötlet dinnye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyenesen a dinnyéből öntheted vendégeid poharába az ízletes turmixot, és azt is megmutatjuk, hogyan!

Egy német áruházlánc tette közé azt az ötletes videót, amit minden dinnyekedvelőnek kötelező látnia. A gyümölcsöt lehűtve meglékeled, beletolod a habverőt és utána kész is a nedű, íme:

Íme 3 tuti recept az idei nyár kedvenc koktéljához!http://www.life.hu/csalad/20150717-3-kulonleges-mojito-koktel-recept.htmlAhogy az a Life.hu főoldali szavazásából kiderült, olvasóink kedvenc nyári koktélja a mojito. Nem rossz választás, ez a kissé fanyar frissítő egy gyors szerkesztőségi felmérésben is a dobogón végzett. Ezt a közkedvelt italt számos variációban el lehet készíteni, így hát most elhoztuk nektek a nyár három legkülönlegesebb mojito receptjét!CsaládThinkstockRoberto konyhája: Isteni finom Oreo cupcake - készítsd el gyorsan és könnyedénhttp://www.life.hu/csalad/20150720-rostas-robert-a-life-hu-sefje-ezuttal-oreo-kekszes-cupcake-sutit-keszitett.htmlTudtátok, hogy már fehér csokival bevont Oreót is lehet kapni? Én ezen a héten tudtam meg, persze azonnal megkóstoltam, és el is készítettem a hozzá illő sütireceptet. Így született meg ez az isteni finom Oreo cupcake.Család--5 okosság, amire a kutyáink tanítottak meg minket http://www.life.hu/csalad/20150720-kutya-szeretet-okossag-rugalmassag.htmlOlykor ildomosabb lenne megállni egy pillanatra és elgondolkozni azon, hogy kutyáink milyen, emberekre is átruházható tulajdonságokkal rendelkeznek. A Life.hu összegyűjtötte az öt leggyakoribbat a hűség után.CsaládThinkstockCzutor Zoliéknál jön az ötödik babahttp://www.life.hu/csalad/20150717-czutor-zoli-a-belmondo-egyuttes-frontemberenek-felesege-gyermeket-var-az-enekes-januarban-otszoros.htmlA Belmondo frontembere elárulta, januárban ismét apai örömök elé néz, immár ötödszörre.Család--Majka minden vágya, hogy kislánya szülessenhttp://www.life.hu/csalad/20150717-majka-rappernek-a-tv2-ezek-megorultek-musorvezetojenek-minden-vagya-hogy-kislanya-szulessen.htmlAz ismét műsorvezetőként debütáló rapper, bevallotta reméli, hogy mire Az ezek megőrültek műsor véget ér párja második gyermeküket várja.Család--Berki Krisztián hatalmas karjaiban elolvadt cuki kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150715-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetojenek-hatalmas-karjaiban-elolvadt-cuki-kislanya-natasa-zselyke.htmlBerki Natasa Zselyke imádja apukáját, kettőjük intim pillanatáról megható fotót posztotlt a TV2 műsorveztője.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.