Mihalik Enikő egy szál kalappal takargatta pucér testét

Vakáció Mihalik Enikő pucér meztelen fekete-fehér nyaralás kalap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szupermodell újabb vagány fotót töltött fel Instagram oldalára.

Csak egy kalap, semmi más nem takarja a dögösen táncoló Mihalik Enikő meztelen testét. A fekete-fehér fotón szokás szerint csodálatosan fest a modell, aki tegnap dolgozott utoljára nyári vakációja előtt.

Forrás: Instagram/ Mihalik Enikő

Ezúttal vajon hol piheni ki a fáradalmakat a korábban Ibizán nyaraló sztár?

Nyáron is kötelező a melltartó? Így gyűlöljük és szeretjük mi, nőkhttp://www.life.hu/trend/20150727-nyaron-melltarto-lehet-e-nelkule-vagy-mindig-illik-es-kell-is.htmlDús keblekkel elég nehéz megoldani az életet melltartó nélkül - vallják a szerencsések táborába tartozók, akik sokszor irigylik a kismellűeket, főképp a kényelmi szempontok miatt. De a kánikulában van ember, aki örömmel veszi magára ezt a ruhadarabot? Az illem vagy a kényelem a fontosabb? Így véledekünk erről mi, nők. TrendThinkstockHogy nézel ki, Lady Gaga?!http://www.life.hu/trend/20150729-lady-gaga-ilyen-szornyen-meg-nem-nezett-ki.htmlLady Gagát láthattuk már patacipőben, húsjelmezben, egy szál semmiben, és már semmin nem tudunk meglepődni. Vagy mégis? TrendÚjra régi fényében tündököl Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20150729-liptai-claudia-a-tv2-az-50-millios-jatszma-musorvezetoje-megmutatta-dogos-munkaruhajat.htmlA TV2 műsorvezetője bombaformában állt munkába, hiszen új kihívás elé néz a csatornánál.Trend--Ejha! Bódi Sylvi szexi sellőlánnyá változotthttp://www.life.hu/trend/20150729-bodi-sylvi-modell-szexi-sellolannya-valtozott-es-dogos-dekoltazst-villantott-a-maldiv-szigeteken.htmlA modell ismét megmutatta kreatív, játékos oldalát, és a megszokott fehér homokos, pálmafás álomfotót egy dögös sellődekoltázzsal spékelte meg.TrendFotó: Zsigmond László/Life.huKáromkodós pólókat adnak az ázsiai gyerekekrehttp://www.life.hu/trend/20150729-karomkodos-polokat-adnak-az-azsiai-gyerekekre.htmlEgyre több ázsiai gyerek pólóján virítanak udvariatlan kifejezések, mert a szülők nem értik, mit jelentenek. Trend--Ki volt a legdögösebb Bond-lány az elmúlt 20 évből? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20150723-ki-volt-a-legdogosebb-bond-lany-az-elmult-20-evbol-megmutatjuk.htmlNovemberben kerül mozikba az új James Bond, aminek a napokban ki is jött az előzetese. Vélhetően a férfiak a szokottnál is jobban várják a macsómozit: Bond-lány lesz ugyanis a hiperdögös Monica Belluci és az őrülten szexi Léa Seydoux. Ez a duó egészen biztosan legendás lesz a Bond-lányok történelmében, de azért lássuk, kikkel kell felvenniük a versenyt az utóbbi 20 évből. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.