Hűsítő árnyék az erkélyen - Zöldítés mesterfokon

Forrás: Thinkstock -
árnyék növények Nyár Balkongaz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebben a hőségben az életet adó árnyékon kívül kevés dologra van igazán szükség a teraszon - ilyenkor érdemes segítségül hívni a futónövényeket.

"Már-már gyermekien rajongok a rusztikus hangulatú erkélyekért, ezt már többször kifejtettem, így a fejembe vettem, hogy egy kis sarokban, ha a fene fenét eszik is, kialakítok magunknak is egyet. Ráadásul ebben a hőségben az életet adó árnyékon kívül kevés dologra van igazán szükség a teraszon.

Forrás: Thinkstock

Nincs könnyű dolgom, mert elég nagyok a terek, ráadásul funkciójukat tekintve is elkülönülnek, így nehéz lesz beilleszteni a kis békeszigetemet." Kiváncsi vagy, hogy a BalkonGaz blog szerzője miként bírkózott meg a feladattal? ITT megtudhatod!

Nem a méret a lényeg - Aprócska luxusotthonokhttp://www.life.hu/otthon/20150804-kulonleges-apro-luxusotthonok.htmlEgy gigantikus birtokon elterülő legalább 15 szobás monstrum, hatalmas úszómedencével - sokan így képzelik el a luxusotthonokat, tévesen! A luxus ugyanis nem feltétlenül egyenlő a megalomániával. Nem hiszed? Az alábbi aprócska, mégis fényűző vityillóktól garantáltan leesik majd az állad. OtthonOrigoKülönleges szülinap: kastélyt kapott nagypapájától György herceghttp://www.life.hu/otthon/20150803-gyorgy-herceg-egy-juhaszkunyot-es-fara-epitett-hazikot-kapott-szuletesnapjara-karoly-hercegtol.htmlA kis György herceg alig töltötte be második életévét, de máris egy saját kastéllyal büszkélkedhet. Na jó, az épület technikailag inkább egy kunyhó, mintsem egy valódi kastély, de hát valahol neki is el kell kezdenie. OtthonNorthfotoA tiszta, ápolt kerti bútor titkahttp://www.life.hu/otthon/20150730-igy-tisztitsd-a-kerti-butort.htmlAz eső áztatja, a nap szívja: a kerti bútorok fokozott igénybevételnek vannak kitéve. Mutatjuk, hogyan ápold és tisztíts őket!OtthonThinkstockÍme a 3 legjobb ingyenes lakberendező applikációhttp://www.life.hu/otthon/20150729-3-applikacio-ami-megkonnyiti-a-lakberendezest.htmlA lakberendezési magazinok hasábjain sokszor sok okosságot és tanácsot lehet olvasni a különféle trendekről, stílusokról és arról, hogy ezeket miként tudod te is beilleszteni saját otthonodba. Az ötletek és tanácsok tényleg hasznosak, de tedd a szívedre a kezed, te csupán a cikkek olvasásával el is tudod képzelni az eredményt három dimenzióban?OtthonThinkstockÍme a 3 legjobb ingyenes lakberendező applikációhttp://www.life.hu/otthon/20150729-3-applikacio-ami-megkonnyiti-a-lakberendezest.htmlA lakberendezési magazinok hasábjain sokszor sok okosságot és tanácsot lehet olvasni a különféle trendekről, stílusokról és arról, hogy ezeket miként tudod te is beilleszteni saját otthonodba. Az ötletek és tanácsok tényleg hasznosak, de tedd a szívedre a kezed, te csupán a cikkek olvasásával el is tudod képzelni az eredményt három dimenzióban?OtthonThinkstockHihetetlen sztorik, pórul járt bűnözők - A világ legbénább betöréseihttp://www.life.hu/otthon/20150723-top-5-legbenabb-betores-a-vilagon.htmlEgy betörés - főleg az áldozatoknak - egyáltalán nem mókás dolog, gyakran történnek azonban olyan szürreális szituációk, amelyek igencsak megmosolyogtatják az embert. A sors ugyebár kiszámíthatatlan, a legelvetemültebb bűnözővel is megeshet, hogy nem egészen úgy alakulnak a dolgok, ahogyan ő azt eltervezte. Íme a világ legbénább betörései! OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.