Pofonegyszerű és praktikus szépségtrükkök fesztiválra - ezeket imádni fogod!

szépségtrükk fesztivál szépségápolás Sziget2015 smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beterveztél még egy pár napos fesztiválozást, szeretnél ápolt és csinos lenni, de tudod, hogy ilyenkor nem kifejezetten adottak a körülmények a sminkeléshez? Larion Oscar most megoszt néhány olyan trükköt, amik aranyat érhetnek a fesztiválokon!
Fotó: Rockstar Photographers/Csudai Sándor

A nők leleményessége határtalan, ha a szépségükről, külső megjelenésükről van szó. Idő hiányában számtalanszor láttam, hogyan sminkel a nő a metrón, munkából randira menet a tömegközlekedési eszközön, egy padon, két piros lámpa között az autóban, fesztiválon... Gyors megoldásokhoz jó, ha van nálad egy kis zsebtükör, rutinosak pedig a telefonjukat használják gyakran tükörként.

Ha nincs nálad az alapozód, de a korrektorod igen, pillanatok alatt felfrissítheted az arcodat!

Legyen üde és friss a megjelenésed: tegyél az ujjaiddal a szem alatti területre korrektort, és szépen dolgozd el. Se szájfény, se rúzs sincs nálad, de van egy természetes barnás nude ajakkontúr-ceruzád? Máris van ajkad, arcpirosítód és szemceruzád egy termékkel. Élénkítsd a szempillatövedet a ceruzával, majd ujjaddal picit satírozd el a kontúrszéleket, és kész is. Arcodat is élénkítheted ugyanazzal a színnel: satírozd az arcod közepére, majd ujjaddal finomíts rajta, és máris természetes fényben tündököl az orcád. Ajkad egészére satírozd a ceruzát, és máris olyan lesz, mintha rúzzsal festetted volna ajkaidat!

Fotó: Rockstar Photographers/Csudai Sándor

Nincs nálad tus, csak egy fekete szempillaspirál?

Egy gyufaszál vagy fogpiszkáló is megteszi, hogy legyen egy szép tusvonalad. Finoman forgasd bele a fogpiszkálót a szempillaspirálba, amikor kihúzod belőle a kefét, hozzájutva a festékhez, majd húzd meg a tusvonalad. Szempilláidat fesd ki hozzá, és kész is.

Van úgy, hogy csak egy rúzs van nálad, és egy barna szemceruza?

A rúzst teheted arcpirosítóként is az orcádra, csak ügyelj rá, hogy szépen dolgozd el. A barna szemceruzával kiemelheted a szemedet pillanatok alatt, valamint finoman élénkítheted vele a szemöldöködet is.

Ha nincs nálad szempillaspirál, akkor a barna ceruzát satírozd az ujjadra, tegyél rá egy kis rúzst, majd a két ujjad összemorzsolásával keverd össze a textúrát, és alulról felfelé nyomkodva tedd a szempilláidra – ettől máris élénkebb lesz.

Fotó: Rockstar Photographers/Csudai Sándor

Csak egy BB krém, ajakbalzsam és bronzosító lapul a táskádban?

Tökéletes lehet így is a megjelenésed! Egységesítsd bőröd színét a BB krémmel, majd ajkadat kényeztesd az ajakbalzsammal: tegyél egy keveset az ujjaddal a szemhéjadra, és ütögesd az arccsontodra highlightként. A bronzosítóval élénkítsd az arccsont alatti területet, majd tegyél egy keveset a mozgó szemhéjadra is. Az alátett ajakbalzsamtól élénkebb és krémesebb lesz a textúrája, a színe pedig olyan lesz, mintha szemhéjkrémmel festetted volna a szemedet. Ajkadra is teheted a bronzosítót: az ujjaiddal finoman masszírozd az ajkadra a színt, és máris tökéletes összhangba kerül a megjelenésed!

Fotó: Rockstar Photographers/Mudra László

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.