Ők Hollywood legjobban öltözött sztárjai 2015-ben

Forrás: AFP/Valerie Macon -
lista híresség People magazin Reese Witherspoon vörös szőnyeg öltözet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A People magazin 2015-ben is összeállította a legjobban öltözött emberek listáját. Vajon ki lett az első?

Az Oscar-díjas színésznő, Reese Whiterspoon kapta idén a megtisztelő címet, ő lett a legjobban öltözött sztár. Ezzel olyan hírességeket előzött meg a listán, mint Julianne Moore, Kate Hudson és a 15 éves Kiernan Shipka.

Forrás: AFP/Valerie Macon

A 158 centiméter magas színésznőnek határozott véleménye van arról, mi áll jól neki. Ironikus módon azonban éppen a színésznő volt az #AskHerMore elnevezésű kampány egyik ötletgazdája. A projektben arra buzdították a riportereket, hogy a 2015-ös Oscar-gála vörös szőnyegén felvonuló színésznőket többet kérdezzék filmes munkáikról, mint ruhaválasztásukról.

Reese Witherspoon gyakran tűnik ki a vörös szőnyegen felvonuló kollégái közül stílusos ruhaválasztásával. Az ide Oscar-gálán egy halványkék, testhez simuló, ejtett vállú Tom Ford-ruhában vonult fel.

A People megnevezte a legjobban öltözött párokat is, például John Legend énekest és modell feleségét, Chrissy Teigent, valamint Channing Tatum színészt és feleségét, Jenna Dewan Tatum színész-táncost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.