Elegáns, letisztult, vagy éppen egzotikus? Mindig is kíváncsi voltál rá, hogy Hollywood legfényesebb csillagai egy pörgős nap után milyen hálószobában térnek nyugovóra? Nem kell többé kétségek között élned, az alábbi válogatásunkban összegyűjtöttük a legszebb (és legmeghökkentőbb) sztárhálószobákat.

Sarah Jessica Parker

Az egykori Carrie Bradshaw férjével, Matthew Broderickkel osztja meg a képen látható gyönyörű hálószobát a család bridgehampton-i házában. A hatalmas ablakokat, a hófehér falakat és függönyöket tökéletesen egészítik ki a különböző vidám, színes kiegészítők. Sarah Jessica Parkernek bizony igen jó ízlése van.

Sarah Jessica Parker és férje, Matthew BroderickForrás: AFP/Mike Coppola

Ahol a csoda történik...

Forrás: elledecor.com

Cameron Diaz

Selyemtapéta, aranyozott mennyezet – a Cameron Diaz New York-i otthonában található hálószoba elegáns, de mégis kényelmes látszatot kelt.

Cameron Diaz és férje, Benji MaddenForrás: Northfoto

Meghitt búvóhelyükön mi is szívesen bekuckóznánk...

Forrás: elledecor.com

Ivanka Trump

Donald Trump lánya, Ivanka sem fukarkodott a luxussal manhattani lakásában található hálószobájának tervezésekor. Hiába azonban a luxus és az ízlésesen berendezett szoba, nekünk első pillanatban megakadt a szemünk az ágya végén található szőrme ágytakarón, amivel nálunk le is nullázta a szoba összképét. Kedves Ivanka, ideje lenne beállnod azon hírességek táborába, akik elutasítják szerencsétlen állatok megkínzását, és ezzel együtt a szőrmeviselést is. Tudod jól, a szőrme azé, aki beleszületett!

Ivanka Trump és férje, Jared KushnerForrás: AFP/Mike Coppola

Igazán passzol hozzájuk ez a luxus...

Forrás: elledecor.com

Courteney Cox

Courteney Cox visszatérő vendég már rovatunkban, ezúttal a hálószobáját vesszük górcső alá. Semmi túlburjánzás, semmi felesleges giccs, a Jóbarátok sztárja igazán ért ahhoz, hogy otthonát stílusosan, mégis hivalkodásmentesen rendezze be. Első ránézésre nem is gondolnánk, hogy ez a háló egy hollywoodi színésznő otthonában leledzik. 

Courteney Cox és vőlegénye, Johnny McDaidForrás: AFP/David Buchan

Courteney a válás után újra révbe ért, nem kell egyedül hánykolódnia pazar malibui hálójában...

Forrás: elledecor.com

Donatella Versace

Míg Courteney hálója maga volt a visszafogott elegancia, addig az egyre rémisztőbb arcú örökösnőnek a hálószobája már szinte émelyítően ízléstelen. A szoba elvileg az eklektika jegyében lett berendezve, gyakorlatilag azonban inkább bazári, és olyan, mintha egy zsibvásár hangulatát szerették volna meghonosítani a lakásban. 

Donatella Versace és vörös szőnyeges kísérője a MET GálánForrás: Northfoto

Úgy látszik Donatella egyetlen állandó partnere a világhírű olasz festőművész, Giorgio de Chirico festménye, amely az ágya felett lóg. Ebben tökéletesen választott. 

Forrás: elledecor.com