Erzsébet királynő halad a korral! Skype-on tartja a kapcsolatot unokájával

Zara Phillips Erzsébet királynő nagyszülő királyi család unoka Buckingham-palota család Skype
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolná az ember, hogy a 89 éves uralkodót érdeklik a technikai újítások. Ha azonban unokájáról van szó, Erzsébet királynő mindent megtesz annak érdekében, hogy tartsák a kapcsolatot - akár az interneten keresztül is. 

Nemcsak a sorozatokért rajong, hanem még a technikai újításokat is előszeretettel használja a britrek uralkodója, aki immár 63 éve ül a trónon - írja a Hello Magazine. Erzsébet királynőről ugyanis a napokban kiderült, hogy rendszeresen chat-el Skype-on keresztül unokájával, Zara Phillips-szel.

Forrás: AFP/Leon Neal

"A királynő szeret haladni a korral, érdeklik a technikai újítások, melyeket előszeretettel használ is. Távol lévő rokonaival, így unokájával, Zarával az interneten keresztül, Skype-on tartja a kapcsolatot" - mondta egy Erzsébet királynőhöz közeli forrás.

Nem lehet gyereke George Clooney-nak?http://www.life.hu/csalad/20150918-george-clooney-szinesznek-talan-nem-lehet-gyereke.htmlHabár szinte már heti rendszerességgel érkeznek a hírek arról, hogy a színész felesége babát vár, most arról írnak a lapok, hogy a sztárnak nem is lehet gyereke.Család--Napi örömhír! Dwayne Johnson apa leszhttp://www.life.hu/csalad/20150917-dwayne-johnson-kedvese-kilenc-ev-egyutteles-utan-kisbabat-var.htmlA Halálos Iramban sztárja hamarosan apai örömök elé néz, ugyanis kilenc év együttélés után gyermeket vár kedvese, Lauren Hashian.Család--Gáspár Győző a testvérével kirándul - Fotó!http://www.life.hu/csalad/20150917-gaspar-gyozo-testverevel-zsoltival-veszi-be-az-erdot-es-pozol-a-kameranak.htmlÚgy tűnik, a népszerű showman testvérével, Zsoltival kirándul, akit a héten az Ezek megőrültek! című műsorban láthatnak a nézők. CsaládOrigoSzívbemarkoló történet! 70 év után találkoztak a szétválasztott ikrekhttp://www.life.hu/csalad/20150917-az-elvalasztott-lengyel-ikrek-kozel-70-ev-utan-talalkoztak-ujra.htmlSokáig nem is tudtak egymás létezéséről a lengyel testvérek, akik édesanyjuk súlyos betegsége miatt kerültek árvaházba. Onnan még kisbabként örökbefogadták őket, ezzel pedig közel 70 évre elsodródtak egymástól.CsaládThinkstockMegszakította a kapcsolatot féltestvérével Damu Rolandhttp://www.life.hu/csalad/20150917-damu-roland-a-joban-rosszban-egykori-szereploje-megszakitotta-a-kapcsolatot-feltestverevel.htmlAhogy már korábban édesanyját, most féltestvérét is megtagadta a színész. Család--Állítják: Ikreket vár Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/csalad/20150916-ikreket-var-jennifer-aniston-az-ok-magazin-szerint.htmlAhogy Jennifer esküvőjével, úgy a várandósságával kapcsolatban is felröppenek időnként pletykák. Nos, az, hogy férjhezment, már biztos, lapinformációk szerint pedig máris babát vár: ráadásul nem is egyet. Nos, mi azért ezt még nem vesszük készpénznek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.