Na most akkor terhes, vagy sem Jennifer Garner?

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Dcap Rmcl -
terhesség Ben Affleck Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legutóbb még arról az elképesztő hírről számoltunk be, miszerint a frissen elvált Ben Affleck és Jennifer Garner bizony újabb babát vár.

A pár még júniusban jelentette be válását, melynek oka az volt, hogy Ben a dadájukkal csalta feleségét. Nem régiben azonban ennél még sokkolóbb hír látott napvilágot, mely szerint a válásuk után néhány héttel derült ki, hogy Jennifer Garner babát vár exférjétől - írta akkor az In Touch magazin.

Forrás: NORTHFOTO

A Daily Mailen megjelent tegnapi fotók tanúsága szerint azonban Jennifer Garner igen fitt formában van, nyoma sincs terhespocaknak. Ide kattintva te is meggyőződhetsz róla.

Az viszont tény, hogy bár a pár már különvált, még most is rengeteg időt töltenek együtt. Az egykori házaspár egyik közeli ismerőse szerint ennek nem csak az az oka, hogy közös gyermekeik vanna, ahogy fogalmazott: "Ők még mindig törődnek egymással."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.