Különös igényre specializálódott az El Camino Travel nevű cég: a vállalat segít abban, hogy baráti nyaralásotok minden jól elkapott pillanata megállja helyét a világ legnépszerűbb képmegosztó oldalán is.

Minden valamirevaló gondos és igényes Instagram-felhasználó tudja, valójában milyen nehéz újra és újra lenyűgözni a követőket egy-egy jól sikerült, olykor már művészi szintre emelkedett fotóval. Különösen igaz ez nyaraláskor, amikor a legtöbben csak élvezni szeretnék a jól megérdemelt pihenést, a fényképezés nyűgjét pedig inkább másra hárítanák.

Forrás: Instagram/El Camino Travel

Ez az a piaci rés, amelyet meglovagol az El Camino Travel nevű cég: az alig egyéves vállalat csoportos nyaralások dokumentálására szakosodott, és igyekszik mindenki igényét kielégíteni. Ígéretük szerint naponta minimum 20 darab olyan fotót készítenek, amelyek az Instagramon is simán megállják helyüket.

Forrás: Instagram/El Camino Travel

Szolgáltatásuk természetesen nem a legolcsóbb kategóriába tartozik: egy-egy útjukért 2500 dollárt, vagyis körülbelül 681 ezer forintot is elkérhetnek. Viszont ha valóban csoportos nyaralásról van szó, a költségek megoszlanak, ugyebár...

Így készül a tökéletes szelfi
Szívesen csatlakoznál a világsztárokhoz és a menő ismerőseidhez, akik úton-útfélen magukat fotózzák, a jól sikerült képeket pedig rendszeresen megosztják a közösségi oldalon? Készítsd el magadról a tökéletes selfie-t profi módon – itt eláruljuk, hogyan kezdj hozzá.