Nahát! Nagyon megöregedett Isabella Rossellini

édesanya öregedés Isabella Rossellini Ingrid Bergman vörös szőnyeg római filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű filmszínésznő a római filmfesztiválon tette tiszteletét, ahol legendás édesanyjára, Ingrid Bergmanra emlékeztek.

Eljárt az idő Isabella Rossellini felett. Ingrid Bergman és Roberto Rossellini lánya a 10. római filmfesztiálon jelent meg édesanyja születésének 100. évfordulója alkalmából.

Forrás: Northfoto

Az immár 63 éves Isabella, aki a hírek szerint nem vetette meg a plasztikai sebészkés áldásos hatásait, visszafogottan, ízléses gyöngysorral a nyakában képviselte magát a vörös szőnyeg forgatagában.

Divatikon az anyám!

Kitől is tanulna egy nő először a divatról, a stílusról, a szépségápolásról, mint a saját anyjától. Az ő mozdulatai égnek a retinánkba, ahogy felhúzza a cipzárt, ahogy magára veszi a kabátját. A Life.hu itt gyűjtötte össze a világ legismertebb stílusos anyáit és nem kevésbé stílusos lányaikat.
Tolvai Reni hatalmas, vörös szájjal napozotthttp://www.life.hu/trend/20150907-tolvai-reni-enekesno-hatalmas-voros-szajjal-napozott-cipruson-ahol-kallay-saunders-andrassal.htmlRojtos szalmakalapja alól villantotta meg vörös ajkait az énekesnő, aki éppen álomnyaralását tölti Cipruson.TrendOrigoDaniel Craig túl öregnek tartja magát James Bond szerepéhezhttp://www.life.hu/kult/20151007-daniel-craig-szerint-tul-oreg-james-bond-megformalasahoz.htmlMegdöbbentő kijelentést tett mindenki James Bondja, a rendkívül sármos Daniel Craig: szerinte ugyanis már túl öreg a 007-es szerepéhez. Kult--Kiszakadt estélyi, elszabadult mellbimbó - a sztárok legkínosabb bakijai a vörös szőnyegen 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20150914-hayley-atwell-doutzen-kroes-behati-prinsloo-villantott-a-voros-szonyegen.htmlHiába segíti a filmcsillagokat stylistok és szépítészek hada, a ruhabakikat ők sem mindig tudják elkerülni. Vannak persze szándékos villantások, de előfordul olyan is, hogy teljesen véletlenül kerül valaki kínos helyzetbe. Bár ők tudják, hogy ilyenkor is mosolyogni kell, azért érdemes megnézni, hogyan viselik a kellemetlen perceket...Trend--Anglia egyik legöregebb hölgye 109 éves lett: Íme ő!http://www.life.hu/news/20151002-anglia-egyik-legoregebb-holgye-grace-jones-109-eves-lett.htmlGrace Jones állítja hosszú életének titka a jó whiskey, amit nem rest minden nap kortyolgatni. News--Liptai Claudia külseje ismét megváltozott - Újból dögös vörös letthttp://www.life.hu/trend/20151015-liptai-claudia-ujra-voros-tincsekkel-hodit-bar-csak-egy-szindarab-kedveert.htmlA csinos műsorvezető nemrég váltott hidrogénszőke, rövid frizurára, most viszont visszatért a vörös tincsekhez. TrendOrigoTara Reid olyan, mintha tíz év alatt harmincat öregedett volnahttp://www.life.hu/trend/20150907-tara-reid-az-amerikai-pite-sztarja-nagyon-megoregedett.htmlAz Amerikai Pite szexi szőkéje, Tara Reid már csak árnyéka egykori önmagának. Míg Alyson Hannigen, Jason Biggs partnere csak szebb lett a Pite óta eltelt tíz évben, addig Tara Reid úgy néz ki, mintha évtizedeket öregedett volna.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.