Örökítsd meg a legextrémebb pillanatokat! Csodakütyük sportoláshoz

Forrás: www.tomtom.com -
testmozgás alkalmazás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modern kor vívmányai a szuperkamerák, amelyekkel a legelképesztőbb adrenalin fokozó teljesítményedet rögzítheted és közösségi oldaladra feltöltve büszkélkedhetsz velük. Lássuk, mostanában mikből érdemes válogatni!

A legújabb fejlesztés, amitől teljesen odavagyunk, a TOMTOM Bandit

az első 4K sportkamera, amely a videókat kézrázással, méghozzá pillanatok alatt megszerkeszti. A Bandit „odafigyel" a legizgalmasabb pillanatokra! A videó rögzítése közben beépített szenzorok mérik a G-erőt, a sebességet, a fordulást, a gyorsulást és a magasság változását. A Bandit ezeket az adatokat arra használja, hogy megtalálja a videó legmozgalmasabb pillanatait, hogy a telefon alkalmazás segítségével, laza kézrázást követően elkészüljön a végleges verzió.

Forrás: www.tomtom.com

A Bandit sportkamera azoknak készült, akik a szabadban, sportolással töltött legizgalmasabb pillanataikat szeretnék megörökíteni és megosztani. Nem szeretnének sok időt tölteni sem a kamera kezelésével, sem a videók szerkesztésével, de igényesek az elkészült videó minőségére" – mondta Corinne Vigreux, a márka alapítója.

Leteszteltük!

A Life.hu újságírója kipróbálta a kamerát; egy kétkerekű segway-el suhant a Városligetben. A videó jól sikerült, bár a filmjében nem voltak olyan hajmeresztő fordulatok, mint egy-egy bringás, vagy bázisugró lélegzetelállító produkciójában.


A Go Pro kamerák szerelmeseinek

javasoljuk a Hero3+ Black és Silver editiont, ami könnyű, gyors és akkumulátora harmadával tovább képes rögzíteni a földön, levegőben vagy akár a víz alatt zajló eseményeket. Az elsősorban extrém sportolókat célzó GoPro egy új "alkalmazkodó" üzemmódot is kapott, amely rossz fényviszonyok között, felvétel közben képes szabályozni a képrögzítési gyakoriságot a jobb képminőség érdekében - így akár éjszakai felvételeket is készíthetsz. Sőt, a Go Pro The Strap egy csuklóra rögzíthető pánt, aminek segítségével még mozgalmasabbá teheted kisfilmjeidet!

A Sony AZ1 mini actioncam a cég valaha megalkotott legkisebb akciókamerája,

súlya mindössze 63 g, mérete pedig 2/3-a a korábbi modellekhez képest. A kiváló képminőség szenzorral rendelkező kameraképstabilizátorral is rendelkezik. A kamerához tartozó Action Cam Movie Creator szoftver pedig abban segít, hogy megalkothatod saját, akciókban bővelkedő videóidat!

A mi egyik nagy kedvencünk a vagány kinézetű, vízálló akciókamera a Ricoh-tól.

A narancssárga borítás igazán trendi külsővel ajándékozza meg ezt a kütyüt, amit levegőben, földön és vízben is bevethetsz. 10 méteres mélységig vízálló, sőt, akkor sincs gond, ha leejted, mert 2 méterig por- és ütésálló, ráadásul a mínuszoktól sem ijed meg, hiszen-10 °C-ig még fagyálló is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.