Indítsd stílusosan az új évet! Szuper sminktrükk januárra

Forrás: Thinkstock -
szépségápolás smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mondj búcsút a csillámporoknak, a ragyogásnak legalább a báli szezonig, de ne félj új dolgokkal kísérletezni! Larion Oscar sminkmester megmutatta januári sminktrükkjét - próbáld ki!

Ártatlanul érzéki lehetsz az aktuális trendszínekkel!

Ebben a szezonban két fő árnyalat határozza meg az új lendületet; a rózsakvarc és a derűs kék.

Mindenképp próbáld ki őket! Alkalmazhatod mind a kettőt a szemsminked elkészítéséhez, hiszen fantasztikus együtt ez a két árnyalat.

Forrás: Thinkstock

Ha hideg típusba tartozol,

akkor erősíts a babakékkel! Tedd a mozgó szemhéjad egészére a színt, majd mehet a hamvas rózsa a mélyítővonalra. Szempilláidat fekete szempillaspirállal fesd ki hozzá. Jól passzol a sminkhez a rózsás árnyalatú ajakrúzs, de az élénkebb pinkkel még dögösebb lehet a megjelenésed.

Ha meleg bőrszíned van,

akkor a mozgó szemhéjadra a rózsakvarc árnyalatot tedd, és az alsó pillasorhoz használd a derűs kéket. Dúsítsd szempilláidat fekete szempillaspirállal, ajkaidat a mályva vagy a hideg tónusú lilás ajakrúzsokkal fesd.

Forrás: Thinkstock

Ha nem vagy elég bátor, akkor érzékeltetheted finoman is, hogy trendi vagy.

Ragaszkodsz a jól bevált barna és bézs kombóhoz? Ám legyen! Tedd a mozgó szemhéjadra a bézs színt, majd mélyítsd a szempillatövet alul-felül a hideg barnával. Szépen, kontúrmentesen satírozd össze a színeket, hogy fedjék egymást, majd tetszőlegesen választva akár a derűs kék, akár a rózsakvarc árnyalatú szemceruzával emeld ki a vízvonaladat, és máris naprakész lett a sminked.

Szempilláidat akár mélybarnával, de akár a jolly joker fekete szempillaspirállal is hangsúlyozhatod. Ha ezt a finom megoldást választottad, ajkad legyen rózsás árnyalatú, harmonizálva az arcpirosítód színével. Ragyogj!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.