Mesék a lefolyóból

Forrás: Youtube -
dugulás Lenny Kravitz otthon vécé lefolyó duguláselhárítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vécédugulás az egyik legbosszantóbb és legsürgősebben megoldandó háztartási probléma, ám szerencsés esetben néhány hatásos házi praktikával vagy egy szakértő segítségével viszonylag könnyedén ki lehet mászni a slamasztikából. A következő történetek azonban egyáltalán nem számítottak szerencsés esetnek.

A pórul járt leguán

Aki Floridában él, annak hozzá kell szoknia, hogy mindennapjait különféle hüllőkkel és kétéltűekkel is meg kell osztania. Egy állatbarátnak ez nem is lehet probléma, ám ezek a furmányos kis jószágok néha ott bukkannak fel, ahol az ember a legkevésbé várná. A Fort Lauderdale-ben élő Marian Lindquist az után kért szakembertől segítséget, miután kislánya jelezte neki, hogy hiába húzza le a vécét, valami eldugította a lefolyót. Az asszony először saját maga próbálta egy pumpával megoldani a problémát, ám mivel nem jutott sikerre, duguláselhárítót hívott.

Forrás: Youtube

A vízvezeték-szerelő hamarosan kezelésbe is vette a lefolyót, a dugulást a legnagyobb meglepetésére egy leguán okozta.

A szakember először csak egy játéknak nézte, akkor sokkolódott le igazán, amikor az állat mozogni kezdett. A család számára szerencsésen, az eltévedt állat számára kevésbé szerencsésen zárult a történet. Szegény leguán ugyanis nem élte túl a megpróbáltatásokat.

A vécéterrorista

Tavaly márciusban a British Airways Dubajba tartó járatán mindössze fél órával a felszállás után a pilóta elképesztő bűzt kezdett észlelni. A bűz forrása a repülő vécéje volt, az okozója pedig az egyik utas, akinek a felszállás utáni első dolga volt, hogy könnyítsen magán. A légiutas-kísérők azonnal nekiláttak a vécé kitakarításának, és bár a dugulást el tudták hárítani, a bűzzel nem tudtak mit kezdeni.

Forrás: Thinkstock

Miután a kapitány is megvizsgálta a helyzetet, megállapította, hogy folyékony halmazállapotú székletről van szó, és hogy hiába minden, a szagot nem fogják tudni megszüntetni, így egészségügyi és higiéniai okokra hivatkozva a kapitány visszafordította a gépet, és leszállt Londonban.

Az utasok végül 15 óra késéssel érkeztek meg Dubajba.

Lenny Kravitz

Néhány éve Lanny Kravitznek is meggyűlt a baja a vécéjével. A Grammy-díjas énekes az alsó szomszédja lakását áztatta el katasztrofális mértékben.

Forrás: AFP/Guillaume Souvant

A bíróság elé terjesztett kereset szerint az énekes vécéjének lefolyóját a "legkülönbözőbb anyagok" dugították el,

ezzel pedig teljesen elzárták a víz útját, ami aztán az alsó szomszéd lakásán keresztül talált magának utat. Arra azért kíváncsiak lennénk, mik voltak azok a "legkülönbözőbb anyagok"...

Erő és hatalom: a berlini olimpia szimbolikus épületeihttp://www.life.hu/otthon/20160104-1936-os-berlini-olimpia-epuletei.htmlAz 1936-os, XI. nyári olimpiai játékok helyszíne sokáig kétséges volt: a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt 1933-as hatalomra jutásásának hatására a Nemzetközi Olimpiai Bizottság ugyanis fontolóra vette, hogy megfosztja Berlint az olimpia rendezés jogától. Olimpiai helyszíneket bemutató sorozatunk újabb része következik. Otthon--Így hasznosítsd a lakásod sarkaithttp://www.life.hu/otthon/20151228-igy-nyerhetsz-teret-otthonodban-hasznositsd-a-sarkokat.htmlAzok a fránya sarkok! Egy csomó tér parlagon hever a sarkok miatt otthonodban, miközben aprócska lakásodban szűkölködsz? Nem vagy egyedül, a legtöbb ingatlanban a sarkok igazi mumusnak számítanak, amikkel lakberendezés szempontjából a lakók egyszerűen nem tudnak mit kezdeni. Pedig megannyi lehetőség rejlik bennük! OtthonOrigoMilliókat nyertél a lottón? Megmutatjuk, mire költsd!http://www.life.hu/otthon/20151228-luxus-lakberendezes-es-kiegeszitok-a-gazdagoknak.html"Ha én gazdag lennék" – neked is gyakran eszedbe jut a Hegedűs a háztetőn közismert dala? Te mire költenéd a millióidat? Egy új házra, netán luxusautóra? Arra az esetre, ha esetleg beütne a jackpot, összeválogattunk néhány olyan lakberendezési megoldást, ami egy milliárdos otthonából sem hiányozhat.OtthonOrigoÍme, a világ legdrágább otthonahttp://www.life.hu/otthon/20151221-egy-parizsi-kastely-a-vilag-legdragabb-otthona.htmlA gyönyörű párizsi kúria kilenc számjegyű összegért kelt el - természetesen euróban számolva. Ezzel pedig megkaparintotta a valaha volt legdrágább otthon (magáningatlan) címét. OtthonOrigoFuturisztikus rémálom - A pekingi olimpiai romjaihttp://www.life.hu/otthon/20151209-2008as-pekingi-olimpiai-helyszin-pusztulasa.html"Egy világ, egy álom" – ez volt a 2008-as pekingi olimpia hivatalos mottója. A hét évvel ezelőtti nyári játékok futurisztikus építményeinek akkor az egész világ a csodájára járt - az álom azonban mára rémálommá változott. OtthonDíszek, fények, cukiságok - Így öltöztesd karácsonyi díszbe otthonodhttp://www.life.hu/otthon/20151207-diszek-fenyek-cukisagok-az-idei-karacsonyi-trendek.htmlAz idei évben is egy halom ragyogó karácsonyi dekoráció és elbűvölő kiegészítő lepte el a lakberendezési áruházak polcait. A csodásabbnál csodásabb díszek között könnyen elveszhet az ember, hogy egy kicsit segítsünk a döntésben, összeszedtük a mi kedvenceinket. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.