Közel 180 kilót nyom a világ leghusisabb élő Barbie-ja

Forrás: Thinkstock -
Barbie baba Kalifornia molett Barbie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Californiában élő 27 éves Ash Phillips a 180 kilós testsúlyával minden bizonnyal elviheti a legducibb Barbie babáknak járó kitüntetést.

Az ukrán Valerija Lukjanova és Lolita Richie után újabb élő Barbie-ról beszélt a világ: csakhogy Ash Phillips 181 kiló, és úgy tűnik, hogy szó szerint duzzad az önbizalomtól.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

"Mindig is Barbie akartam lenni. És most végre megvalósult az álmom, ráadásul azt eszek, amit csak akarok! Emellett remélem a hozzám hasonlókat is motiválom, főleg abban, hogy elfogadják magukat úgy, ahogy vannak" - nyilatkozta Ash.

Ha kíváncsi vagy Ash képeire, akkor itt megnézgeted őket!

Élő Barbiek

Nem ő az egyedüli, akire ilyen nagy hatást gyakorolt az ikonikus baba. Az ukrán származású Valeria Lukyanova plasztikai műtéteket is bevállalt azért, hogy még élőbb Barbie válhasson belőle. A 23 éves lányt nemrég összehozták egy találkozás erejéig az élő Kennel, a 32 éves Justi Jedlicával, aki szintén egy vagyont költött műizmaira és arcplasztikájára. A teljes cikket itt elolvashatod!

Lányával a hátán edz az artista - Elképesztő videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160426-a-cirque-du-soleil-tarsulatanak-tagja-a-lanyaval-a-hatan-edz.htmlA cirkuszok cirkuszának, a Cirque du Soleil-nek sztárja elég sajátos módon készül az előadásokra: a hároméves kislányát hátára kapva bravúrozik, és az erről készült videókat meg is osztja az Instagram-oldalán. Ez Zsír!OrigoVoksán Virág elárulta, mitől karcsú a derekahttp://www.life.hu/ez-zsir/20160208-voksan-virag-elarulta-karcsusaganak-titkat.htmlRengeteget utazik, sokat dolgozik és mégis mindig tökéletes formában van Voksán Virág. Megtudtuk, minek köszönheti legendás karcsúságát! Ez Zsír!--Hogyan tartja formában magát az 50 éves Cindy Crawford? Elárulta!http://www.life.hu/ez-zsir/20160413-bombaformaban-van-az-60-eves-cindy-crawford-elmondta-hogyan.htmlCindy Crawford ugyan korábban több aerobik videót is megjelentetett, manapság már nem viszi túlzásba az edzést, mégis szuper formában van, két gyerek után is, ráadásul 50 évesen. És hogy mi a titka? Elmondjuk! Ez Zsír!--Magyar lány nyerte Arnold Schwarzenegger fitneszversenyéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160313-magyar-lany-nyerte-arnold-schwarzenegger-versenyet.htmlÚjabb magyar sikerrel büszkélkedhetünk: Kocsis Alexandra első lett bikini fitness C kategóriában az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett Arnold Classicon. Ez Zsír!Origo5 megdöbbentő fogyás, ami megváltoztatta az emberek életéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160301-inspiralo-fotosorozat-a-kulso-es-belso-valtozasrol.htmlÚjabb összeállítás látott napvilágot olyan emberekről, akik hihetetlen átalakuláson mentek keresztül, és ez nem csak a külsejükre vonatkozik. Ez Zsír!ThinkstockElképesztő izmokat villantott Hugh Jackmanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160202-elkepeszto-izmokat-villantott-hugh-jackman.htmlHoppá! Hugh Jackman levedlette farkasruházatát, és egy olyan képet posztolt Instagramra, amin a verejtékcseppek nyaldossák sportos felsőtestét. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.