Így fordul meg a kisbaba az anyuka hasában: Elképesztő videó!

kisbaba videó szülés magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magzat 39 hetesen gondolta úgy, hogy befordul fejvégi fekvésbe. A látványt a szülők videóra vették, és gyorsan megosztották a közösségi oldalukon. 

A kisbabák a születésük előtt jó pár héttel elfoglalják helyüket az édesanyjuk hasában. Ennek oka, hogy már egyre kevesebb helyük marad a mozgásra. Ez a kislány a 39. héten döntött úgy, hogy megváltoztatja a "pozícióját". A nem mindennapi látványt a szülők gyorsan rögzítették. Hát nem édes?

/1602/A_sz_2016223101744Harry herceg szeretne családot alapítanihttp://www.life.hu/csalad/20160505-harry-herceg-egyszer-szeretne-majd-sajat-csaladot-alapitani.htmlEgyáltalán nem zárkózik el attól, hogy egyszer neki is legyenek gyerekei, sőt, kifejezetten szeretné, ha körülötte is szaladgálnának gyerkőcök egyszer. Család--Gyerekük neve miatt támadják Istenes Bencét és Csobot Adélthttp://www.life.hu/csalad/20160504-gyerekuk-neve-miatt-tamadjak-istenes-bencet-es-csobot-adelt.htmlA sztárpár első gyermeke nemrég jött a világra. A büszke édesapa már egy képet is megosztott a csöppségről, ám a kommentelők nem feltétlenül értettek egyet a pár névválasztásával. CsaládOrigoHalálos fenyegetések miatt menekülnie kell otthonából a kis "zacskós Messinek"http://www.life.hu/csalad/20160504-menekulnie-kell-a-kis-zacskos-messinek-es-csaladjanak.htmlHa azt írjuk, Murtaza Ahmadi, valószínűleg nem tudod, hogy kiről van szó, de akkor biztos eszedbe jut, ha elmondjuk, hogy ő volt az az ötéves kisfiú, aki házilag, nejlonzacskóból készített Messi-focimeze révén világhírűvé vált. Nos, a kisfiú élete a népszerűség miatt pokollá változott a tálibok fenyegetései miatt. Család--Íme, a kis trónörökös! Hivatalos fénykép készült a kis hercegrőlhttp://www.life.hu/csalad/20160503-jigme-namgyel-wangchuck-bhutan-herceg-elso-hivatalos-fenykepe-elkeszult.htmlA kis herceg láthatóan örökölte édesapja, Dzsigme Keszar Namgyal Vangcsuk bhutáni király dús haját. Család--A család kutyája nem hajlandó elmozdulni a haldokló kislány mellőlhttp://www.life.hu/csalad/20160503-a-csalad-kutyaja-8-eves-basset-hound-nem-mozdul-a-haldoklo-kislany-nora-mellol.htmlA kislányt már csak gépek tartják életben, miután négy hónapos korában nagyon súlyos agyvérzést kapott. Nem fogja túlélni a károsodásokat, a kutyája pedig nem mozdul mellőle. CsaládOrigoNyílt levél egy édesanyának, aki nem tudja, hogy a lányának abortusza volthttp://www.life.hu/csalad/20160429-nyilt-level-anyamnak-akinek-nem-arultam-el-hogy-abortuszom-volt.htmlMegannyi olyan élethelyzet létezhet egy nő számára, mikor a terhességi teszt két kis csíkja láttán az öröm helyett mérhetetlen kétségbeesés önti el. A terhességmegszakítás a nők személyes döntése, de az, aki ezt az utat választja, szinte minden esetben traumaként raktározza el lelke legmélyére a magzat életének kioltását, még akkor is, ha látszólag könnyedén dolgozza fel a történteket. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.