Elképesztően cuki kép készült Erzsébet királynő dédunokájáról

Forrás: Northfoto -
fénykép Zara Phillips fotó Erzsébet királynő Mike Tindall Mia Tindall játék dédunoka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Mia Tindallért legalább annyira lelkesednek a britek, mint unokatestvéreiért, György hercegért és Sarolta hercegnőért.

Zara Phillips és a rögbijátékos Mike Tindall közös gyermeke, az immár 2 éves Mia Grace Tindall a brit királyi család igazi kis angyalkája, aki bárkit az ujja köré csavar egyetlen perc alatt - mint ahogyan tette az Erzsébet királynő 90. születésnapja alkalmából készült fotón is.

Forrás: Northfoto

Ezt példázza az itt is látható kép: a kis Mia láthatóan roppant élvezte az édespajával közös játékot a napokban megrendezett lóversenyen, amelyen egyébként édesanyja, Zara Phillips is indult. Cukiság a köbön!

Elballagott Szinetár Dóra fia - Családi fotó!http://www.life.hu/csalad/20160430-szinetar-dora-szineszno-fia-elballagott-a-kozepiskolabol.htmlA színésznő a közösségi oldalán büszkélkedett 19 éves nagyfiával. CsaládOrigoTüneményes fotót osztott meg családjáról John Legendhttp://www.life.hu/csalad/20160509-john-legends-enekes-chrissy-teigenrol-es-kislanyukrol-osztott-meg-kepet-instagramon.htmlA világhírű énekes újabb csodás képpel örvendeztette meg Instagram-követőit. CsaládOrigoBar Refaeli reméli, hogy orvos lesz születendő gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20160503-bar-refaeli-terhes-modell-remeli-hogy-orvos-lesz-szuletendo-gyermeke.htmlNem lehet elég korán kezdeni a gyermeknevelést. Bar Refaelinek még csak a pocakjában van kisbabája, ő azonban már most tudja, minek szánná gyermekét - és ezért mindent meg is tesz. Család--Nincs nyugta fia mellett Victoria Beckhamnekhttp://www.life.hu/csalad/20160502-victoria-beckham-divattervezo-es-enekesno-beult-fia-brooklyn-vezetesorajara.htmlAz egykori Spice Girls-tag 17 éves fia, Brookyln Beckham autóvezetői oktatásán járt, innen köszönt be rajongóinak képmegosztó oldalán.CsaládOrigoMegmutatta kislányát Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/csalad/20160504-mila-kunis-szineszno-es-ashton-kutcher-szinesz-megmutattak-kozos-lanyukat-wyattet.htmlRitka pillanatok egyike: egy szemfüles fotósnak hála megörökítették a hollywoodi sztárpár közös gyermekét, a másfél éves Wyatt Isabelle Kutchert. CsaládAFPTovább bővül Fergie és Josh Duhamel családjahttp://www.life.hu/csalad/20160430-fergie-enekesno-es-josh-duhamel-szinesz-masodik-gyereket-terveznek.htmlA Black Eyed Peas énekesnője és színész párja úgy tudni, nagyon szeretnének egy kistestvért a 2 éves Axl mellé. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.