Tess kifejezetten büszke telt idomaira, és persze azt is élvezi, hogy egymás után kérik fel divatcégek. úgy mint a H&M, aminek egyik kampányában már találkozhattunk vele.

A harmincéves szupermodell Tess Holliday a csontsovány modellekkel ellentéten szembemegy a konvenciókkal, hiszen nem csak a plusz kilóktól, hanem hihetetlen nagy önbizalomtól duzzadó egyéniség.

Forrás: Instagram / Tess Holiday

Talán ezért sem véletlen, hogy több mint egymillió követője van Instagramon, leszerződött egy óriás ügynökséghez és

volt már kampánya a H&M-nél is.

"Amikor elmondom valakinek, hogy modell vagyok, úgy néznek rám, mintha embert öltem volna" – mondta el Tess Holliday a Telegraph-nak.

Forrás: Instagram / Tess Holiday

És igen, bármennyire is hihetetlen, de jelenleg ő az egyik legnagyobb modell a világon – minden értelemben. A leányzó az #effyourbeautystandards, azaz a „b*szd meg a szépség-sztenderdjeid” hashtaget 2012-ben kezdte használni, görbe tükröt tartva azoknak, akik szerint

csak karcsú lányok helyezkedhetnek el a divatvilágban.

A kezdeményezése óta immáron több, mint egymillió kép alá került oda a felirat.

De nem csak az Intagram felhasználók, hanem a divatszakma is felgyelt a molett hölgyre: szerepelt egy H&M kampányban, egy kozmetikai cég reklámarca lett, és ruhakollekciót adott ki a kanadai Penningtons márkával közreműködve. Ráadásul idén a Time magazin az internet 30 legbefolyásosabb embere közé sorolta.