Egymillióan imádják az Instagramon a széttetovált husis modellt

Forrás: Instagram / Tess Holiday -
modell molett Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tess kifejezetten büszke telt idomaira, és persze azt is élvezi, hogy egymás után kérik fel divatcégek. úgy mint a H&M, aminek egyik kampányában már találkozhattunk vele.

A harmincéves szupermodell Tess Holliday a csontsovány modellekkel ellentéten szembemegy a konvenciókkal, hiszen nem csak a plusz kilóktól, hanem

hihetetlen nagy önbizalomtól duzzadó egyéniség.

Forrás: Instagram / Tess Holiday

Talán ezért sem véletlen, hogy több mint egymillió követője van Instagramon, leszerződött egy óriás ügynökséghez és

volt már kampánya a H&M-nél is.

"Amikor elmondom valakinek, hogy modell vagyok, úgy néznek rám, mintha embert öltem volna" – mondta el Tess Holliday a Telegraph-nak.

Forrás: Instagram / Tess Holiday

És igen, bármennyire is hihetetlen, de jelenleg ő az egyik legnagyobb modell a világon – minden értelemben. A leányzó az #effyourbeautystandards, azaz a „b*szd meg a szépség-sztenderdjeid” hashtaget 2012-ben kezdte használni, görbe tükröt tartva azoknak, akik szerint

csak karcsú lányok helyezkedhetnek el a divatvilágban.

A kezdeményezése óta immáron több, mint egymillió kép alá került oda a felirat.

De nem csak az Intagram felhasználók, hanem a divatszakma is felgyelt a molett hölgyre: szerepelt egy H&M kampányban, egy kozmetikai cég reklámarca lett, és ruhakollekciót adott ki a kanadai Penningtons márkával közreműködve. Ráadásul idén a Time magazin az internet 30 legbefolyásosabb embere közé sorolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.