Arnold Schwarzenegger házasság válás Maria Shriver pénz szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már rég kihűlt az akciósztár és felesége, Maria Shirver között a szerelem, ráadásul új párra is találtak. A hivatalos válást azonban egyikük sem sürgeti. Kiderült, hogy miért jó nekik így ez az állapot.

Öt éve él külön Arnold Schwarzenegger és felesége, Maria Shriver, mégsem váltak még el. Már nem tartoznak össze, mindketten találtak új szerelmet, mégsem akarnak hivatalosan is véget vetni tönkrement kapcsolatuknak.

Sokáig és sokan találgatták, hogy mi lehet ennek az oka, azonban most kiderült,

hogy pontosan miért óckodnak megtenni az utolsó lépést a teljes szabadság fel.

Forrás: AFP/Lionel Bonaventure

Igazából nem meglepő, de a pénz miatt maradtak még meg férjnek és feleségnek. Anyagilag mindketten igencsak rosszul járnának, ha ragaszkodnának a hivatalos váláshoz. Így azonban békességben elosztották a körülbelül minimum 400 millió dollárra rúgó vagyont, és mindketten élik az életüket - írja a TMZ. Kapcsolatuk legnagyobb hullámvölgye egyébként kétségtelenül az volt, amikor kiderült, hogy Schwarzenegger megcsalta feleségét a házvezetőnővel, és ő az apja a nő 18 éves fiának. A fiúval Arnold mostanában elég sokat foglalkozik, vele is elrendeződött a viszony. Nagyon úgy tűnik, hogy ez az egészen elképesztő megoldás mindenkinek megfelel.

Botrányos viszonyok - Csalfa sztárapukák balkézről született gyermekei

Zabigyerek, fattyú vagy szebb kifejezéssel élve szerelemgyerek - néhány száz évvel ezelőtt még igencsak megbotránkoztatónak számított, ha valakinek házasságon kívül született gyermeke. Manapság már szerencsére sokkal elnézőbb a közvélemény, legalábbis, ha nem sztárokról van szó. Egy-egy házasságtörő híresség balkézről született csemetéje még ma is fel tudja zavarni az állóvizet - összegyűjtöttük hát az utóbbi évek leghíresebb és legbotrányosabb lebukásait.
Luxusprosti volt, most őszintén beszél az életéről: elképesztő történetek! http://www.life.hu/intim/20160719-tizennyolc-honapot-toltott-a-haremben-luxusprosti-volt-igy-elte-az-eletet-a-fiatal-lany.htmlJillien Lauren 18 hónapot töltött a brunei szultán öccsének háremében. A nő most egy könyvben írta meg a vele történteket, melyek megváltoztatták az egész életét. IntimOrigoLebuktak! Chris Martinnal kavar Rita Orahttp://www.life.hu/intim/20160719-chris-martin-a-coldplay-enekese-rita-ora-enekesnovel-kavar.htmlA frissen szinglivé vált Chris Martin nem várt sokáig a randizással. IntimAFPCristiano Ronaldo csaja igazi nagyágyú - dögös fehérneműkben pózol a modellhttp://www.life.hu/intim/20160719-christiano-ronaldo-baratnoje-szexi-fotokon-elisa-de-panicis.htmlÚjabb szexi fotók készültek a focista barátnőjéről. Intim--Forró fotó: Palvin Barbi előtt még a lányok is térdre borulnakhttp://www.life.hu/intim/20160719-palvin-barbi-es-mihalik-eniko-egyutt-furodtek-a-medenceben-eniko-barbi-elott-terdelt.htmlA magyar modellek külön-külön is szépek, de ha együtt medencéznek, akkor mindent visznek! Palvin Barbi Mihalik Enikővel múlatta az időt, igen dögös pózban! IntimOrigoVégre! Pippa Middleton is menyasszony lett!http://www.life.hu/intim/20160719-eljegyeztek-katalin-hercegno-hugat-pippa-middletont-a-volegeny-james-matthews.htmlA vőlegény Pippa kedvese, a 40 éves James Matthews. Intim--Prostiügybe keveredhetett a Magyarország Szépe közönségdíjasa - Sarka Kata kirúgja, ha ez igazhttp://www.life.hu/intim/20160719-a-korulbelul-masfel-eve-huzodo-repas-lajos-fele-prostiugyben-tanukent-hallgattak-meg-es-tett.htmlA körülbelül másfél éve húzódó Répás Lajos-féle prostiügyben tanúként hallgatták meg és tett vallomást Dézsányi Bianka, a Magyarország Szépe közönségdíjasa. A vádirat szerint 2011 végén, 17 éves korában egy luxushotelbe közösülésre közvetítették ki. A történteket nem a lány mondta el Sarka Katáéknak, egy „jóakarója” teregette ki a szennyest. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.