Cristiano Ronaldo csaja igazi nagyágyú - dögös fehérneműkben pózol a modell

Forrás: Northfoto -
fehérnemű Cristiano Ronaldo Elisa De Panicis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb szexi fotók készültek a focista barátnőjéről. 

Egy hónapja már írtunk arról, milyen dögös a portugál labdarúgó új barátnője. Ez persze azóta sincs másként: Elisa De Panicis változatlanul irtó jó nő, ráadásul a sajtó imádja: jól mutat fehérneműben, celeb, emellett a világ egyik legsikeresebb focistájával jár.

Forrás: Northfoto

Ronaldó pár napja EB-t nyert csapatával, és a magánélete is rendeződni látszik: odáig van az olasz valóságshow-sztárért, akit most egy dögös fehérneműkampányhoz fotóztak. Fekete csipke, állatmintás alsónemű, és szexi pózok - Elisa a képek alapján jól tudja, hogyan csavarja el a pasik fejét.

Forrás: Northfoto

A focistáét úgy fest, sikerült: a fiatalok állítólag májusban találkoztak egy ibizai buliban. Ronaldónak egyébként is gyengéi a csinos nők: évekig járt a szintén nagyon szemrevaló Irina Shayk szupermodellel, nemrég pedigegy fekete hajú szépséggel kavart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.