A 9 hónapos terhes kismama egy fotósorozat kedvéért a gátlásaitól és a ruháitól is megszabadult. A felvételeket pedig később az Instagramján is megosztotta. Az biztos, hogy a képek felrobbantották az internetet!

A 32 éves Sonia O'Bree már az előző terhességénél is a fejébe vette, hogy szeretne különleges képeket készíttetni, azonban a kisfia túl korán született meg, így az ötlet nem valósulhatott meg. De most, hogy 9 évvel később ismét teherbe esett,

végre a kamerák elé állt.

Forrás: Michelle Hamze Photography

Nem bánta meg! Sőt, úgy döntött, hogy poszolja a képeket az Instagramra, a netezők óriási meglepetésére. Rengetegen támogatták az asszonyt, ráadásul már a felvételeknek köszönhetően már 735 ezer követője van!

Forrás: Michelle Hamze Photography

„Megmutattam a gömbölyded vonalaimat, hogy a női test szépségére hívjam fel a figyelmet. Amikor a fotózás után megpillantottam a képeket, hihetetlenül elégedett voltam. Mindegyikbe rögtön beleszerettem, bár soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet, mivel felszedtem jó néhány kilót, de most mégis nagyon tetszenek és büszke vagyok rájuk" – mesélte Sonia a Daily Mailnek.