Elképesztő! Boris Becker egykori felesége csúnyán ellátta a férje baját

pofon verés Boris Becker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hűség és a hűtlenség a sztárok életének éppúgy velejárója, mint a hétköznapi pároké. A hírességek félrelépései azonban kissé nagyobb botrányt kavarnak, és úgy tűnik, hogy a megcsalt sztárfeleségek sem sokkal megbocsátóbbak, mint mi. Boris Becker például bevallotta, hogy előző felesége megverte, miután fény derült a félrelépésére.

Boris Becker nemrég őszintén elmesélte, hogy volt felesége, Barbara Feltus nagyon megverte, amikor kiderült, hogy

viszonya van Angela Ermakovával.

Nem mellékes, hogy Barbara ekkor volt várandós a második közös gyermekükkel, Eliasszal.

Boris Becke és Barbara Feltus Forrás: DPA/AFP/Bernd Weissbrod

Az asszony végül nem tudta megemészteni a történteket és a következő évben beadta a válókeresetet,

ami 18 milliójába került a sportolónak.

Mint arról beszámoltunk, Boris Becker egy elegáns étterem folyosóján szexelt a szeretőjével, Angela Ermakovával. Boris akkori neje, Barbara azonnal ki is adta férje útját, ami érthető is, hiszen kiderült, nem az orosz manöken volt az első a teniszsztár listáján.

Angela Ermakova a kis Anna Beckerrel AFP

Ha Herr Becker félrelépése nem lenne már önmagában is elég botrányos: a sportoló szeretője teherbe esett és 9 hónappal később megszületett a kis Anna Becker...

Eva Longoria az adoptáláson töri a fejéthttp://www.life.hu/csalad/20160801-eva-longoria-az-orokbefogadason-tori-a-fejet.htmlEva Longoria májusban mondta ki kedvesének, José Bastonnak a boldogító igent, de úgy néz ki, hogy máris anyai örömök elé néz. A legfrissebb hírek szerint a házaspár szívesen örökbefogadna egy csemetét. Család--Van, aki még Rubint Réka dögös testéről is elvonja a figyelmethttp://www.life.hu/csalad/20160801-rubint-reka-bikinitestenel-csak-a-kisfia-csodalatosabb.htmlA fitneszlady Olaszországban vakációzik, ahol kisfiával, Zalánnal kiélvezik a jó időt. Réka legutóbbi fotóján anya és fia egy medencében pancsolva kapcsolódnak ki. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoBővül Angelina Jolie és Brad Pitt családja?http://www.life.hu/csalad/20160729-angelina-jolie-es-brad-pitt-meg-egy-gyermeket-adoptalna-vagy-megsem.htmlMár többször is felröppentek olyan hírek, hogy a sztárpár ismét örökbefogadna egy kicsit, ám úgy tűnik, hogy most tényleg komolyan gondolják, hogy szeretnének egy hetedik gyermeket is. CsaládOrigoElrabolták a Forma-1 vezetőjének anyósáthttp://www.life.hu/csalad/20160726-elkepeszto-elraboltak-a-forma-1-vezetojenek-anyosat.htmlRekordösszegű váltságdíjat kérnek a Forma-1 vezetőjének anyósáért. A helyi lapok értesülései szerint az emberrablók 120 millió reált, azaz körülbelül 36,5 millió amerikai dollárt követelnek Aparecida Schunck szabadon bocsátásáért. Család--A kis György herceg most először szólalt meg a nyilvánosság előtt - Irtó édes hangocskája vanhttp://www.life.hu/csalad/20160712-a-kis-gyorgy-herceg-most-eloszor-szolalt-meg-a-nyilvanossag-elott.htmlA hároméves trónörökös mondatait már jó párszor idézték a szülei, de most végre az egész világ előtt megszólalt a kis herceg. CsaládAFPZabálni valóak! David Beckham fiaival cukiskodotthttp://www.life.hu/csalad/20160707-david-beckham-a-fiaival-wimbledonban-jart.htmlA legmenőbb apuka címét ezennel egyhangúlag megszavazzuk David Beckhamnek, aki elképesztően jól nézett ki a fiaival tartott apás napon. CsaládAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.