Az Üvegtigris sztárjának kislánya egyidős az unokájával

www.uvegtigris.hu -
unoka Szarvas József Üvegtigris
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagysikerű Üvegtigris Cingárja, Szarvas József mostanság az Őrség egyik apró falucskájában, Viszákban él családjával, ami nemrég a színész és kedvese kislányával, Katinkával, és egy unokávai is bővült.

"Minden gyermekszületés után fát ültetünk, így volt ez Katinkánál, és az unokáim esetében is. Katinka leírhatatlan boldogságot jelent nekünk. Nagypapakorban, 57 esztendősen lettem kispapa, de szeretnénk még egy babát, ha a Jóisten megadja" - mesélte Szarvas József, aki párját a rendezőasszisztens Tüű Zsófiát a színházban ismerte meg.

www.uvegtigris.hu

"Kislányunk tervezett baba volt, nagyon vártuk, a születését is együtt éltük meg. Tavaly tartottuk a kétnapos lagzit, és megesküdtünk a magyarföldi fatemplomban. A fiam,

Dávid épp egy hónappal Katinka érkezése után ajándékozott meg Dorkával.

Amikor két és fél éve azt mondtam neki, hogy készüljön mert harminc esztendősen testvére születik, ő csak annyit felelt: Neked meg nemsokára érkezik Julika után a második unokád!" - mondta kacagva József a Best Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.