Majka: "Nálunk öt is elférne!"

Forrás: Majka -
házasság Majoros Hajnalka család Dundika Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője a Borsnak adott interjút, amiben arról is beszélt, hogyan élnek Dundikával, mi a kapcsolatuk titka.

Majkát két műsor vezetésével is megbízta a TV2, ami azt jelenti, hogy igen elfoglalt mostanság. Ki is borult nemrégiben, állandó fárdtságra panaszkodott, de azért nagyon jól van - mondta az interjúban. A nagyobbik fiával tud több időt tölteni mostanság, de még így sem annyit, amennyit szeretne. A két fiú nagyon cuki, a kicsi folyton röhög, a nagy pedig folyton beszél. Azt még nem tudják, hogy lesz-e harmadik baba:
"Abban, hogy ki hányat vállal, nagyban szerepet játszik, hogy milyen a gyerek. Ha folyton ordít, akkor nem akarsz többet. A mieink nem ordítanak, így nálunk öt is elférne. Annyi kajánk van itthon, ötnek is elég lenne."

Majka és kisebbik fia, Olivér Forrás: Majka

Majkáéknál a hagyományos férfi-nő kapcsolat működik. A műsorvezető elmegy dolgozni, a felesége Hajni pedig elvégzi az otthoni munkát:
"Nálunk a hagyományos férfi-nő kapcsolat működik. Elmegyek dolgozni a tévébe, koncertre, Hajni pedig elvégzi az itthoni munkát. A hagyományos férfi-nő kapcsolatban hiszek. Ez tud működni, ha mindenki jól csinálja."

És úgy tűnik, mindenki jól csinálja, mert Majka megerősítette, hogy hála az Istennek, nagyon boldogok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.