Leszerepeltek! Ők voltak az Emmy-gála legrosszabbul öltözött celebjei

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison -
Emmy Anna Chlumsky stílusmustra Sarah Hyland Kerry Washington Heidi Klum Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este rendezték meg a tévés Oscarnak is nevezett Emmy-gálát, ahol a jól öltözött celebek száma nem volt túlságosan magas. A kevésbé ismert színészek lepipálták híresebb társaikat. Nézzük, kik voltak a legrosszabbul öltözött celebek. 

Emily Ratajkowski ezúttal nem hozta a szintet. Az egyébként lágy, könnyű esésű ruhát, aminek a színe is csoda szép volt, teljesen elrontotta ez a mellbugyor, de a modell újabb pornós nézése sem tette elegánssá a ruhát.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Heidi Klum és az aszimmetria ezúttal nagyon nem voltak jó barátok. Az egyik oldalon ujjas, a másik oldalon pántos ruhában egyedül a modell csodás lábát tudjuk dicsérni.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison

Hiába imádjuk Brendon Maxwell tervezéseit, amelyek Lady Gagán például mindig tökéletesen mutatnak, ez a fekete ruha Kerry Washingtonon nem nevezhető telitalálatnak. A várandós színésznőn amúgy is jobban állt volna egy színesebb darab, de az összhatás a kibontott hajával sem volt túlságosan megnyerő.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A My Girl egykori gyereksztárja, Anna Chlumsky nagyon nem járt jól ezzel a ruhával. Hatalmasra nagyította a bájos színésznőt, valójában sehogy sem állt rajta, és az uszály is olyan esetlenül lógott mögötte, hogy rossz nézni.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Hasonló szabású ruhákkal Emma Watson próbálkozott igencsak gyakran, és egyszer-egyszer még be is jött neki. Sarah Hyland választásáért azonban most egyáltalán nem vagyunk oda.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Ki tévedett a legnagyobbat?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.