Sokáig dolgozott dadusként a sztárcsaládnál Krisann Morel, aki most nagyon aggódik, főként a gyerekek miatt. A válás kihirdetése óta ugyanis semmi másról nem szól a sajtó, csak arról, hogy Brad Pitt agresszív, alkoholista és drogos. A dada kiáll a színész mellett, és üzenete van Angelina Jolie számára.

Az egyik legnagyobb válások közé fog tartozni Angelina Jolie és Brad Pitt házasságának vége, ugyanis nem rendezik elegánsan, egymás között. Brad Pittről borzalmak jelennek meg a sajtóban: drogos, agresszív alkoholistaként állítja be őt egykor szeretett felesége. A sztárapuka pedig kétségbeesetten próbál minden megtenni azért, hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét. Most nem várt helyről kapott segítséget.

Forrás: AFP/Carl Court

A család volt dadusa, a 63 éves Krisann Morel szólalt fel mellette, főként azért, mert fél, hogy az egész hercehurcát a gyerekek sínylik meg a legjobban. "Azért szólalok meg, mert üzenetet akarok küldeni Angelinának, akivel mindig is törődtem. Azt akarom mondani neki, hogy ne szakítsa ki a gyermekei életéből Bradet, és ne használja a gyermekeit fegyverként a válás során! Valamint azt, hogy ne állítsa be a férjét egy szörnynek" - idézi Krisann Morel szavait a Mirror.