Fejlemény: Brad Pitt mellett áll ki a volt dada!

Forrás: AFP/Carl Court -
Brad Pitt válás gyerekek Angelina Jolie dada kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig dolgozott dadusként a sztárcsaládnál Krisann Morel, aki most nagyon aggódik, főként a gyerekek miatt. A válás kihirdetése óta ugyanis semmi másról nem szól a sajtó, csak arról, hogy Brad Pitt agresszív, alkoholista és drogos. A dada kiáll a színész mellett, és üzenete van Angelina Jolie számára.

Az egyik legnagyobb válások közé fog tartozni Angelina Jolie és Brad Pitt házasságának vége, ugyanis nem rendezik elegánsan, egymás között. Brad Pittről borzalmak jelennek meg a sajtóban: drogos, agresszív alkoholistaként állítja be őt egykor szeretett felesége. A sztárapuka pedig kétségbeesetten próbál minden megtenni azért, hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét. Most nem várt helyről kapott segítséget.

Forrás: AFP/Carl Court

A család volt dadusa, a 63 éves Krisann Morel szólalt fel mellette, főként azért, mert fél, hogy az egész hercehurcát a gyerekek sínylik meg a legjobban. "Azért szólalok meg, mert üzenetet akarok küldeni Angelinának, akivel mindig is törődtem. Azt akarom mondani neki, hogy

ne szakítsa ki a gyermekei életéből Bradet, és ne használja a gyermekeit fegyverként a válás során!

Valamint azt, hogy ne állítsa be a férjét egy szörnynek" - idézi Krisann Morel szavait a Mirror.

A talán nőverő Johnny Depp után itt a talán gyerekverő Brad Pitthttp://www.life.hu/csalad/20161004-brad-pitt-es-johnny-depp-valasa-es-a-csaladon-beluli-er.htmlJohnny Depp után Brad Pitt - mi jöhet még? Hány 90-es évekbeli kultikus szépfiú fogja még 2016-ban beadni a válókeresetet? A rajongókat egymás után két világsztár tönkrement házassága is sokkolta, ami pedig talán még jobban kiverte a biztosítékot, hogy a válással párhuzamosan mindkettőjüket megvádolták családon belüli erőszakkal. Család--Görög Zita fájdalmas vallomása: “A babát elvesztettük”http://www.life.hu/csalad/20161005-gorog-zita-vallomasa-elvesztette-kisbabajat-hezassaga-koltay-tamassal-megromlott.htmlBoldogságban és szerelemben élt Görög Zita, de az idilli világának sajnos szomorú vége lett. A modell először beszélt arról a fájdalmas időszakról, amikor a reményeik és terveik széthullottak: elvesztették kisbabájukat, a házassága pedig Koltay Tamással abban a formában véget ért. Család--Egymásnak feszülő anyák, avagy a homokozóringhttp://www.life.hu/csalad/20161003-anyatigris-effektus-az-egymasnak-feszulo-edesanyak.htmlA játszótéri csatákat ugyan a gyerekek vívják, de a háborúkat az anyák. „Akkor, ott azt éreztem, hogy egy felborzolt szőrű nagymacska vagyok, akinek az izmai megfeszülnek, éles fogai kivillannak, szeme folyamatosan fókuszál... egy apró mozdulat, vagy szó és támad.” Így visszagondolva, kissé túlreagáltam, hogy a lányom homokozós lapátját elvette az a kisfiú, majd egy mosoly kíséretében elhajította. Mikor és meddig érdemes kiengednünk magunkból az anyatigrist? Család--Rossz bőrben van Brad Pitt: kiborult az elmúlt hetek miatthttp://www.life.hu/csalad/20161004-rossz-borben-van-brad-pitt-szinesz-kiborult-a-valas-miatt.htmlKét hete robbant a celebbomba, miszerint válik Angelina Jolie és Brad Pitt. Azóta igen sok minden történt, de úgy fest, a párból Bradet viselik meg jobban a történtek. Család--Nicole Kidman lánya: "Anyám egy hatalmas ribanc" http://www.life.hu/csalad/20161004-nicole-kidman-es-tom-cruise-lanya-kibukott-csunya-dolgokat-mondott-a-csaladjarol.htmlÉvekkel ezelőtt Tom Cruise mindent megtett annak érdekében, hogy egykori feleségét lejárassa. A jelek szerint a közös gyerekek is megutálták a színésznőt. Család--Nem a szüleire hasonlít Sarolta hercegnő: döbbenetes fotók! http://www.life.hu/csalad/20161003-sarolta-hercegno-tiszta-nagymamaja-erzsebet-kiralynore-hasonlit-a-kis-hercegno.htmlMár sokszor ment a találgatás, hogy vajon kire hasonlítanak jobban a hercegi pár csemetéi. Most újabb meglepő dologra derült fény. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.