Meglepő bársonyszettek, két dögös pasi és a világ leghosszabb combjai a vörös szőnyegen. Mutatjuk a hét legjobban és legrosszabbul öltözött celebjeit.

Áttetsző anyagok  

Igaz, ezúttal mellbimbó nem villant, de Chris Hemsworth magyar származású felesége, Elsa Pataky azért megvillantotta a fehérneműjét. Talán érdemes lett volna testszínű fehérneműt választani, ahogy azt Zoe Kravitz is tette.

Elsa Pataky(balra) Zoe Kravitz (jobbra)Forrás: Northfoto, AFP

Bársony kicsit másként  

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, az idei őszi-téli szezon egyik nagy kedvence a bársony, amit a sztárok is szívesen viselnek. Ezúttal pedig két egészen különleges darabot láthattunk tőlük. Anja Rubiké a szabása, Kyra Sedgwické a színe miatt keltett feltűnést. Előbbi jó, utóbbi kevésbé jó értelemben.

Anja Rubik (balra) Kyra Sedgwick (jobbra)Forrás: AFP

A világ leghosszabb lábai  

A modellek sem tétlenkedtek ezen a héten, és megvillantották égig érő lábaikat. Különösen igaz ez Karlie Klossra, aki a maga 190 centijével igen hosszú lábakkal van megáldva, de azért Hailey Baldwin villantása se semmi.

Karlie Kloss (balra) Hailey Baldwin (jobbra)Forrás: Northfoto

Pasimustra  

Brad Pitt a Szövetségesek című film premierjén jelent meg először vörös szőnyeges eseményen az Angelina Jolie-val való válása óta. Azért látszik, hogy nem a régi fényében tündököl a sztár, ellentétben Eddie Redmayne-nel, aki a Legendás állatok és megfigyelésük premierjén jelent meg felesége oldalán.

Brad Pitt (balra) Eddie Redmayne (jobbra)Forrás: AFP