Fürdőkádban szexiskedik a fiatal énekesnő, Tóth Andi

fotó szexi kád énekesnő Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor legfiatalabb győztese legújabb fotójával megmutatta, miért is imádják őt annyira a rajongói. 

Andi fekete hajjal, szemekkel és szájjal pózol a fürdkádban, méghozzá igen kevés ruhadarabban. A bejegyzés szerint a sztár most forgatja legújabb klipjét, melyben több szexi jelenet is lesz. Andi egyébként nemcsak a tévében, de a színpadon is helytáll. A fiatal sztár még csak 17 éves, de már most igazi dívaként viselkedik a forgatásokon, így nem meglepő, hogy legújabb videóklipjében is egy vérbeli szexistennőt alakít.

#nextweek #videoclip #Tovább #TóthAndi

Tóth Andi (@toth.andrea) által közzétett fénykép,

Jót tett a szakítás az X-Faktor győztesének

Heti három edzés, buli és karrierépítés. Tóth Andi életében jelenleg ezek a fogalmak játszanak központi szerepet.
Férfi mellplasztika, női fenéknagyobbítás és a saját zsírral töltés a menőhttp://www.life.hu/trend/20161111-ferfi-mellplasztika-noi-fenek-nagyobbitas-es-a-sajat-zsirral-toltes-a-meno-most-a-plasztikaban.htmlA divattal együtt a plasztikai trendek is változnak, ahogy azt a folyamatosan cserélődő szépségideáljaink megkövetelik. Ma már nemhogy természetes egy plasztikázott mell látványa, de már az sem meglepő, ha egy férfi szeretné mesterségesen formálni mellizmait. A mesterkélt kinézet egyre természetesebbé válik, pláne az olyan eljárások segítségével, mint a saját zsírral történő töltések. Trend--Ezentúl magadon viselheted Radics Gigithttp://www.life.hu/trend/20161114-radics-giginek-parfummarkaja-lesz.htmlKülföldön nem ritka, hogy saját parfümje lesz egy sztárnak, de Magyarországon eddig nem volt annyira elterjedt ez a gyakorlat. Radics Gigi azonban megtöri a jeget, hamarosan nemcsak hallhatjuk, hanem szagolhatjuk is az énekesnőt.TrendOrigoÁlomesküvő 7. rész - A részletek vonzásában, avagy a sminktől a cipőig minden, ami eddig kimaradthttp://www.life.hu/trend/20161109-alomeskuvo-hetedik-resz-a-sminktol-a-cipoig-minden-ami-kimaradt.htmlAz elmúlt hét hétben egy igazi álomesküvő megvalósításához igyekeztünk inspirációt nyújtani nektek. Összesen 51 csodálatos magyar tervezőt, designert, kézművest, cukrászt, virágkötőt, egyszóval 51 alkotót ajánlottunk nektek, akik szívvel-lélekkel segítik az álom megvalósulását. Utolsó cikkünkben az apró részletekre koncentráltunk, amelyekkel összeáll a teljes kép. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! Trend--Vissza a kezdetekhez: Vadiúj hajszínnel rukkolt elő Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20161108-kylie-jenner-kim-kardashian-testvere-atfestette-a-hajat.htmlKylie Jenner imád kísérletezni, pláne, ha a hajszínekről van szó. A celeblány jó ideje szőke volt már, most azonban úgy döntött, ismét új külsővel rukkol elő. TrendOrigoRihanna, a kaméleon: Bob Marley-nek öltözve flangált New Yorkbanhttp://www.life.hu/trend/20161103-bob-marley-nek-oltozve-flangalt-new-yorkban-rihanna-enekesno.htmlKétség sem férhet ahhoz, hogy Rihannánál jobban és gyakrabban senki sem tud stílust váltani. A világsztár legutóbb nagyon lazára vette a figurát - mutatjuk is, ő milyen szettben kezdte a novembert! Trend--58 évesen pont úgy akarunk kinézni, mint a szuperdögös Sharon Stonehttp://www.life.hu/trend/20161103-sharon-stone-szuper-formaban-van-testverevel-ment-a-voros-szonyegre.htmlSharon Stone 58 éves, és bár sokszor írtuk már arról, milyen remekül fest, azt kell mondjuk, a világsztár képes mindig túlszárnyalni önmagát. Ezúttal is így tett! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.