A karácsonyi menü nemcsak bennünk tesz kárt: a túlevés a világsztárok hasát is megterheli. Rod Stewart neje, Penny Lancaster meg is mutatta, mennyire!

A magukra nagyon sokat adó, és persze költő sztárok is imádják a nagy és ízletes ünnepi menüket. Nemrég például Jennifer Aniston került kínos helyzetbe, amikor a pocakját lefotózták, mert mindenki azt hitte, állapotos, pedig a színésznő csak túlságosan sokat evett vacsorára. Most Rod Stewart kedvese, Penny Lancaster járt hasonlóképp, ám ő nem is titkolta a dolgot. 

Penny Lancaster és a karácsonyi pocakjaForrás: Instagram/pennylancaster

A sztárfeleség a többmilliós rajongótáborának mutatta meg a képmegosztón, hogy fest a hasa a karácsonyi evészet előtt, és utána, már a "kaja babával" a pocakjában. Ez tényleg egy igen őszinte megnyilvánulás volt Penny részéről, és elég sokan érezhetnek vele együtt: valljuk be, a mi testünkön is legalább ekkora a változás a karácsonyi menü elfgyasztása előtt és után!

Pedig a túlevés ellen lehet tenni, és érdemes is: korábban írtunk is arról, milyen egyszerű szabályokat érdemes ilyenkor betartani!