Larion Oscar sminkmester a Golden Globe-gála vörös szőnyegéről mutatja meg a legjobb és legrosszabb sminkeket. Mutatjuk is a részleteket!

A legjobb sminkek:

Blake Lively

Káprázatosan nézett ki minden tekintetben. Egységes, láthatatlan alapozás, finom árnyékolása az arcnak. A szemöldöke is szépen formázott, ami egységben volt a szemfestésével. Akár egy gyönyörű nyáresti naplemente, a fényes narancs és a hideg, matt barna tökéletesen kiemelte szemszínét. Ajkának érzéki frissességét a jól megválasztott fényes rózsaszín koronázta meg.

Blake LivelyForrás: AFP/Valerie Macon

Anna Kendrick  

Fenséges porcelánfehér bőréhez jól passzoltak ezek a finomhangolások. Lágyan kiemelt tekintet tusvonallal, hajtövével harmonizáló árnyalatú szemöldökformázás, ami szép keretet adott a tekintetének. A finom csontosítás egy hideg rózsaszínnel az orcákon és a hozzá idomuló bordó ajakrúzs csodaszépen kiemelte a színésznő törékeny szépségét.

Anna KendrickForrás: AFP/Frazer Harrison

Reese Witherspoon  

Élmény, bárhol is jelenik meg. Harmonikus sminkje mindig kifogástalan, pont ezért ragyogja túl a vörös szőnyeget. A tökéletesen láthatatlan, könnyed alapozás, a bőrszínéhez jól passzoló rózsás árnyalatú arcpirosító egészségtől kicsattanóvá varázsolta arcát. A hozzá passzoló ajakrúzs pedig érzékien friss. Szemöldöke finoman hangsúlyos, szemfestésével együtt üdítő látvány. Neked is érdemes kipróbálnod: egy kis bézs a mozgó szemhéjra, a szempillák tövébe egy pici barna, és egy ultravékony fekete tusvonal a szemhéj közepétől indulva. Végül jöhet az ívelő fekete szempillaspirál, és kész is.

Reese WitherspoonForrás: AFP/Frederick M. Brown

Olivia Culpo  

Temperamentumosan szenvedélyes volt a belépője a vörös szőnyegen, ráadásul tökéletes egységben volt a ruhával. Hibátlan alapozással és kontúrozással kezdte a sminket. Szemöldöke precízen keretezte tekintetét, szemfestése zavarba ejtően tökéletes. Íme a példa, hogy füstös szemet nem csak feketével lehet készíteni. Egy szenvedélyes barna és a mozgó szemhéjon megcsillanó arany szemhéjkrém fenséges megjelenést biztosított Olivia számára, nem is beszélve a fahéj árnyalatú matt ajakrúzsáról, ami megkoronázta a sminkjét.

Olivia CulpoForrás: AFP/Frazer Harrison

A legrosszabb sminkek:

Carrie Underwood

Nagyon szép az alapozás, bár lehet, egy erősebben fedő alapozó jobban elrejtette volna bőrhibáit. Szemfestése nagyon izgalmasra sikerült, és ajakrúzsa is szuperül passzolt a ruhájához. De a szemöldökéhez választott kontúrszín nagyon elütött az arcától, ráadásul aszimmetrikusra és túl erősre sikerült a szemöldöke, ami elrontotta az összképet.

Carrie UnderwoodForrás: AFP/Frazer Harrison

Sarah Jessica Parker

Fakó bőrtónusa mellett rémisztően hatott ez a túl erős, grafitszürke, füstös hatású szemfestés. Valamint ha figyelembe vesszük, hogy egymáshoz közel ülnek a szemei, akkor végképp előnytelen számára ez a szemfestési technika. Ajakrúzsa sem adott hozzá túl sokat, hiszen az is egy sápadt árnyalat volt. Reméljük, legközelebb jobban sikerül.

Sarah Jessica ParkerForrás: AFP/Valerie Macon

Drew Barrymore

Első ránézésre nem is feltűnő, de ha közelebbről szemügyre veszem a sminkjét, akkor bizony kiderülnek a turpisságok. Az amúgy szép alapozást elrontotta a rosszul eldolgozott kontúrozás és a kissé foltosra sikerült árnyékolás. Az orcák szépek, az ajakrúzs is rendben van, még a szemfestése is elmegy. De a szemöldöke picit aszimmetrikus lett. De ez még semmi: a legrosszabbak a felragasztott alsó szempillák, amiktől kissé nyúzott, csüggedt lett a tekintete a színésznőnek. Ha már vendégpilla, ezt a szemformát szebben hangsúlyozta volna, ha a felső szemhéjra kerülnek.

Drew BarrymoreForrás: NORTHFOTO

Priyanka Chopra

Keresem a szavakat, mert nem egyértelmű Priyanka összhatása, picit nem fér össze nekem a gyönyörű arany ruhája a sminkjével. De lehet, hogy a túlrajzolt szemöldöke a sok az érzékien telt ajkához. Vagy az is lehet, hogy az ajakrúzsszínét változtattam volna meg egy mályvás árnyalatúra.

Priyanka ChopraForrás: AFP/Jonathan Leibson