A legjobb és legrosszabb sminkek a Golden Globe-gáláról - Larion Oscar sminkmester elemez!

Golden Globe 2017 szépségápolás smink vörös szőnyeg Golden Globe-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Larion Oscar sminkmester a Golden Globe-gála vörös szőnyegéről mutatja meg a legjobb és legrosszabb sminkeket. Mutatjuk is a részleteket!

A legjobb sminkek:

Blake Lively

Káprázatosan nézett ki minden tekintetben. Egységes, láthatatlan alapozás, finom árnyékolása az arcnak. A szemöldöke is szépen formázott, ami egységben volt a szemfestésével. Akár egy gyönyörű nyáresti naplemente, a fényes narancs és a hideg, matt barna tökéletesen kiemelte szemszínét. Ajkának érzéki frissességét a jól megválasztott fényes rózsaszín koronázta meg.

Blake Lively Forrás: AFP/Valerie Macon

Anna Kendrick

Fenséges porcelánfehér bőréhez jól passzoltak ezek a finomhangolások. Lágyan kiemelt tekintet tusvonallal, hajtövével harmonizáló árnyalatú szemöldökformázás, ami szép keretet adott a tekintetének. A finom csontosítás egy hideg rózsaszínnel az orcákon és a hozzá idomuló bordó ajakrúzs csodaszépen kiemelte a színésznő törékeny szépségét.

Anna Kendrick Forrás: AFP/Frazer Harrison

Reese Witherspoon

Élmény, bárhol is jelenik meg. Harmonikus sminkje mindig kifogástalan, pont ezért ragyogja túl a vörös szőnyeget. A tökéletesen láthatatlan, könnyed alapozás, a bőrszínéhez jól passzoló rózsás árnyalatú arcpirosító egészségtől kicsattanóvá varázsolta arcát. A hozzá passzoló ajakrúzs pedig érzékien friss. Szemöldöke finoman hangsúlyos, szemfestésével együtt üdítő látvány. Neked is érdemes kipróbálnod: egy kis bézs a mozgó szemhéjra, a szempillák tövébe egy pici barna, és egy ultravékony fekete tusvonal a szemhéj közepétől indulva. Végül jöhet az ívelő fekete szempillaspirál, és kész is.

Reese Witherspoon Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Olivia Culpo

Temperamentumosan szenvedélyes volt a belépője a vörös szőnyegen, ráadásul tökéletes egységben volt a ruhával. Hibátlan alapozással és kontúrozással kezdte a sminket. Szemöldöke precízen keretezte tekintetét, szemfestése zavarba ejtően tökéletes. Íme a példa, hogy füstös szemet nem csak feketével lehet készíteni. Egy szenvedélyes barna és a mozgó szemhéjon megcsillanó arany szemhéjkrém fenséges megjelenést biztosított Olivia számára, nem is beszélve a fahéj árnyalatú matt ajakrúzsáról, ami megkoronázta a sminkjét.

Olivia Culpo Forrás: AFP/Frazer Harrison

A legrosszabb sminkek:

Carrie Underwood

Nagyon szép az alapozás, bár lehet, egy erősebben fedő alapozó jobban elrejtette volna bőrhibáit. Szemfestése nagyon izgalmasra sikerült, és ajakrúzsa is szuperül passzolt a ruhájához. De a szemöldökéhez választott kontúrszín nagyon elütött az arcától, ráadásul aszimmetrikusra és túl erősre sikerült a szemöldöke, ami elrontotta az összképet.

Carrie Underwood Forrás: AFP/Frazer Harrison

Sarah Jessica Parker

Fakó bőrtónusa mellett rémisztően hatott ez a túl erős, grafitszürke, füstös hatású szemfestés. Valamint ha figyelembe vesszük, hogy egymáshoz közel ülnek a szemei, akkor végképp előnytelen számára ez a szemfestési technika. Ajakrúzsa sem adott hozzá túl sokat, hiszen az is egy sápadt árnyalat volt. Reméljük, legközelebb jobban sikerül.

Sarah Jessica Parker Forrás: AFP/Valerie Macon

Drew Barrymore

Első ránézésre nem is feltűnő, de ha közelebbről szemügyre veszem a sminkjét, akkor bizony kiderülnek a turpisságok. Az amúgy szép alapozást elrontotta a rosszul eldolgozott kontúrozás és a kissé foltosra sikerült árnyékolás. Az orcák szépek, az ajakrúzs is rendben van, még a szemfestése is elmegy. De a szemöldöke picit aszimmetrikus lett. De ez még semmi: a legrosszabbak a felragasztott alsó szempillák, amiktől kissé nyúzott, csüggedt lett a tekintete a színésznőnek. Ha már vendégpilla, ezt a szemformát szebben hangsúlyozta volna, ha a felső szemhéjra kerülnek.

Drew Barrymore Forrás: NORTHFOTO

Priyanka Chopra

Keresem a szavakat, mert nem egyértelmű Priyanka összhatása, picit nem fér össze nekem a gyönyörű arany ruhája a sminkjével. De lehet, hogy a túlrajzolt szemöldöke a sok az érzékien telt ajkához. Vagy az is lehet, hogy az ajakrúzsszínét változtattam volna meg egy mályvás árnyalatúra.

Priyanka Chopra Forrás: AFP/Jonathan Leibson
A legstílusosabb sztárpárok a Golden Globe vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20170109-a-golden-globe-legstilusosabb-sztarparjai.htmlA helyi idő szerint hétfőn éjjel tartott Golden Globe-gálára sokan a szerelmükkel, házastársukkal érkeztek. Nézzük, kik voltak a legédesebben turbékoló és legstílusosabb álompárok a vörös szőnyegen. Trend--Csokornyakkendők éjszakája - Pasimustra a Golden Globe-gálárólhttp://www.life.hu/trend/20170109-pasimustra-a-golden-globe-galarol.htmlÖltönyös pasikból sem volt hiány a Golden Globe vörös szőnyegén. Extrém megoldásokat viszont most nem nagyon láttunk, mindenki inkább a klasszikus eleganciára szavazott és persze a csokornyakkendőre. Trend--A legszebb estélyik a Golden Globe vörös szőnyegéről - Szavazz a kedvencedre!http://www.life.hu/trend/20170109-a-legszebb-estelyik-a-golden-globe-voros-szonyegerol.htmlA 74. Golden Globe-gála nagy meglepetéseket hozott, ami a vörös szőnyeges bevonulást illeti. A sztárok kiléptek a megszokott estélyik unalmas egyhangúságából, és szuper ruhákat választottak a filmünnepre. Mutatjuk is a kedvenceinket! Trend--Amikor a ruha és viselője között nincs meg az összhang - A Golden Globe-gála legrosszabbul öltözött celebjeihttp://www.life.hu/trend/20170109-a-legrosszabbul-oltozott-celebek-a-golden-globe-galarol.htmlAhogy az lenni szokott, most sem volt bakimentes a vörös szőnyeges bevonulás. A Golden Globe-gálára ezúttal is több sztár választott olyan ruhát, amit egyáltalán nem tudott életre kelteni. Mutatjuk is őket! Trend--A 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20170104-a-top-10-legrondabb-ruha-a-golden-globe-galak-tortenetebol.htmlHelyi idő szerint vasárnap éjjel tartják a Golden Globe-díjátadót, ami - mint a vörös szőnyeges események általában - nagy divatünnepnek számít. Ezúttal az elmúlt évek legrosszabb választásait gyűjtöttük össze, és nincs kétségünk a felől, hogy valaki idén is bővíteni fogja ezt a listát. TrendAFPMeryl Streep kapta a Golden Globe életműdíjat- elsöprő sikert aratott beszédévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170108-meryl-streep-eletmudijat-kapott-a-golden-globe-on.htmlA 74. Golden Globe díjátadó gálán Meryl Streep kapta a Cecil B. DeMille filmrendezőről elnevezett életműdíjat. A színésznő szokásához híven ismét lélegzelállítóan szép volt és elképesztő köszönőbeszédet mondott... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.