Chris Hemsworth és kedvese a Golden Globe gálán randiztak

Forrás: AFP/Mark Davis -
Golden Globe 2017 Chris Hemsworth Randevú Elsa Pataky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chris Hemsworth olyan felszabadult volt, akár egy kisgyerek. Nem is csoda, hiszen a fényűző Golden Globe gála után végre egy kicsit kettesben lehetett kedvesével, Elsával. 

A színészházaspár is tiszteletét tette az idei Golden Globe gálán, sőt Chris Hemsworth még egy díjat is átadott. Eközben gyermekeik a dadussal voltak a család otthonában, de semmi más nem kötötte le őket a tévén kívül, ugyanis ott nyomon tudták követni, hogy mit csinál imádott apukájuk.

A 4 éves India Rose Hemsworth, valamint a 2 éves ikrek, Tristan és Sasha Hemsworth úgy ültek a képernyő előtt, mintha már évek óta nem találkoztak volna az édesapjukkal.

Természetesen a 33 éves sztár számára is mindennél fontosabbak a gyerekek, de az ő közösségi oldalát nézve úgy tűnt, hogy élvezi a kialakult helyzetet, mert így végre kicsit kettesben tudtak lenni a feleségével, Elsával.

Mintha csak egy tini fiút látnánk az első randevúján, képet is posztolt önmagukról az alábbi szöveggel:

"Nézzétek, milyen dögös a partnerem"

Heading to the golden globes, look at my hot date !! #goldenglobes @elsapatakyconfidential #whatssheholding

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által közzétett fénykép,

Nem is csoda, hogy a sztárapuka ilyen büszke modell feleségére, hiszen a sztármami idén egy elképesztő látvány-show keretein belül képviselte a Women'Secret fehérnemű céget.

Tóth Gabi nem koncertezik: nagy csalódást okozott rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-toth-gabi-visszavonul-ami-rosszul-erinti-rajongoit.htmlTóth Gabi már adott ízelítőt abból, milyen stílusváltáson esett át, és ahhoz, hogy teljesen át tudjon lényegülni, kis szünetet tart. Felfüggeszti például a testvérével közös estjeit, aminek nagyon sokan nem örülnek. TV + Sztárok--Tűzijáték miatt hívták ki a rendőröket Bochkor Gáborra http://www.life.hu/sztarok/20170109-szomszedai-kihivtak-a-rendoroket-bochkor-gaborra.htmlHiába gyönyörű a tűzijáték, sokan nem szeretik a nagy hangja miatt, és azért, mert balesetveszélyes. Bochkor Gábor szilveszterkor igazi fényjátékot csinált, de az egyik szomszédja nem örült a privát tűzijátéknak: rendőröket hívott a rádiósra. TV + SztárokOrigoHoppá! Goldie Hawn nem tudta elolvasni szövegét a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-goldie-haw-nem-tudta-elolvasni-a-szoveget.htmlGoldie Hawn elképesztő szexi ruhában jelent meg a 74. Golden Globe gála vörösszőnyegén, férje, Kurt Russel oldalán. A pár csak ritkán mutatkozik együtt nyilvános eseményen, ezért minden fotós őket akarta lencsevégre kapni. TV + Sztárok--Nicole Kidman rácáfolt válásárahttp://www.life.hu/sztarok/20170109-nicole-kidman-racafolt-valasara-ferjevel-jelent-meg-a-golden-globe-on.htmlNicole Kidman házasságával kapcsolatban hallhattunk néhány pletykát, miszerint megromlott a kapcsolata férjével és a válást fontolgatják. Az idei Golden Globe vörösszőnyegén rácáfoltak a pletykákra. TV + Sztárok--Az 50 az új 40? - Még ma is bombázó a magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170106-magyar-szinesznok-akiknek-jol-all-a-kor-abraham-edit-es-csepregi-eva.html50 éves korára egy nőt – főképp egy színésznőt – már középkorúnak titulálnak, azt sejtetve, hogy nem biztos, hogy fel tudja venni a versenyt fiatalabb kollégáival. Ezek a magyar hírességek azonban bebizonyították, hogy igenis lehet valaki bombázó, még ha túl is lépett az ötödik ikszen. TV + Sztárok--Végre! Megvannak a 2017-es év Golden Globe nyerteseihttp://www.life.hu/sztarok/20170108-kiderult-kik-voltak-a-legjobban-az-iden-a-golden-globe-on.htmlIdén is megrendezésre került az évente zajló Golden Globe filmes és tévés díjátadó gála. Az Oscar-díj előszobájának is nevezett rangos eseményen a sztárvilág színe-java is megmutatta magát. De most koncentráljunk a főszereplőkre, a 2017-es év nyerteseire. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.