Chris Hemsworth olyan felszabadult volt, akár egy kisgyerek. Nem is csoda, hiszen a fényűző Golden Globe gála után végre egy kicsit kettesben lehetett kedvesével, Elsával. 

A színészházaspár is tiszteletét tette az idei Golden Globe gálán, sőt Chris Hemsworth még egy díjat is átadott. Eközben gyermekeik a dadussal voltak a család otthonában, de semmi más nem kötötte le őket a tévén kívül, ugyanis ott nyomon tudták követni, hogy mit csinál imádott apukájuk. 

 A 4 éves India Rose Hemsworth, valamint a 2 éves ikrek, Tristan és Sasha Hemsworth úgy ültek a képernyő előtt, mintha már évek óta nem találkoztak volna az édesapjukkal. 

Természetesen a 33 éves sztár számára is mindennél fontosabbak a gyerekek, de az ő közösségi oldalát nézve úgy tűnt, hogy élvezi a kialakult helyzetet, mert így végre kicsit kettesben tudtak lenni a feleségével, Elsával. 

Mintha csak egy tini fiút látnánk az első randevúján, képet is posztolt önmagukról az alábbi szöveggel: "Nézzétek, milyen dögös a partnerem"

Heading to the golden globes, look at my hot date !! #goldenglobes @elsapatakyconfidential #whatssheholding

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által közzétett fénykép,

Nem is csoda, hogy a sztárapuka ilyen büszke modell feleségére, hiszen a sztármami idén egy elképesztő látvány-show keretein belül képviselte a Women'Secret fehérnemű céget.