Tűzijáték miatt hívták ki a rendőröket Bochkor Gáborra

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
rendőr Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába gyönyörű a tűzijáték, sokan nem szeretik a nagy hangja miatt, és azért, mert balesetveszélyes. Bochkor Gábor szilveszterkor igazi fényjátékot csinált, de az egyik szomszédja nem örült a privát tűzijátéknak: rendőröket hívott a rádiósra. 

Sokan ünnepelnek szilveszterkor házi tűzijátékkal, így tett Bochkor Gábor is. Az egyik szomszédja azonban nem nézte jó szemmel a hangos fényjátékot, és rendőröket hívott a rádiósra. Nagyon gyorsan ki is érkeztek, hogy ellenőrizzék, mindenben szakszerűen járt-e el a rádiós.

Bochkor Gáborra kihívták a rendőröket Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„A tűzijátékunk öt percig tartott, de a hetedik percben már a rendőrség is ott volt. Mondtam nekik, hogy már vége van, de nyugodtan nézzenek körbe. Bejöttek a kertbe, és mindent teljesen rendben lévőnek találták. Csak egyfajta, úgynevezett kazettás rakétát használtam, és ezek mind fölfelé mutattak"idézi a Blikk Bochkor Gábor Önindítóban elhangzott szavait. A rádiós hozzátette, hogy amikor kihelyezte a rakétákat, hallotta, hogy valaki szól neki. „Amikor a rakétákat kihelyeztem, még hallottam is, ahogy valaki azt kiabálta: Aztán nehogy rám irányítsák!" – idézte fel az esetet, de mivel mind a 124 rakétát megfelelően helyezte el, nem aggódott.

„A petárdával nem értek egyet, de a tűzijáték gyönyörű dolog, és a szilveszter erről is szól.

Kutya is van nálunk, de mindenki jól van" – tette hozzá a műsorvezető. A lap megkereste Bochkor Gábor szomszédait, akik szintén beszámoltak az esetről. "Hallottuk és láttuk is éjszaka a hatalmas dörrenéseket és a fényjátékot Bochkorék felől. Percekig tartott. Valamelyik szomszéd be is telefonált a rendőrségre, mert félt, hogy felgyullad valami" – mondta az egyik lakó, egy másik pedig arról beszélt, hogy be kellett zárniuk a kutyákat a nagy durrogtatás miatt. Hiába hívták ki azonban a rendőröket, ők mindent rendben találtak, mivel a tájékoztatásuk szerint nem indult a rádiós ellen semmilyen eljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.